• Troll1
    Äldre 27 Jan 12:55
    95363 visningar
    302 svar
    302
    95363

    Porr!

     


    Hammerman1 skrev 2009-01-27 12:53:20 följande:
    Tooticki skrev 2009-01-27 12:33:37 följande: Nämen Tooticki, det här går bara inte. Du och jag ska väl inte ha samma ståndpunkt? ... Ja, ok, för den här gången då.

    Det var vitsigt.

  • Troll1
    Äldre 20 Feb 12:54

    Ett straff vore ju att hans hjärna minskar ännu mer (om det nu går) så han inte kan utföra sitt yrke längre.
    Det är som när det visar sig att poliser misshandlat sina fruar, eller gått till prostituerade. F.f..!

  • Troll1
    Äldre 20 Feb 15:10

    Celeste97: Intressant, det stämmer faktiskt väldigt bra.
    Tänk bara på Knutby församling. Hur kocko är inte det egentligen, fast väl där verkar allt säkert vara som det ska...

    Blir också smått galen när jag tänker på de andra (inte minst tjejerna) på kontoret. Samtidigt som de har lagboken som studerat i många år och som är en ständig följeslagare på arbetsplatsen, så hjälper de samtidigt till att låta det ske grova lagbrott på samma ställe. Med öppna ögon. Va??

    Det där läbbet vet ju att en tonårig tjej inte har en chans gentemot en advokat vid en ev rättegång. Tänk så många tjejer o kvinnor som först får vända ut o in på sig själva både vid undersökningar och förhör etc efter ex våldtäkt, för att sedan höra åtalet läggs ner.

    Måste ha plus igen, vill göra djävlar o riktigt arga gubbar...

  • Troll1
    Äldre 20 Feb 15:17

    Jag håller med, men det blir än mer provocerande när det är människor som arbetar och har låång utbildning när det gäller lagen. Sedan att många av dem tydligen bara använder ena hjärnhalvan (och knappt det) är ju skrämmande.

  • Troll1
    Äldre 20 Feb 15:24

    Precis, och att personer med maktposition kränker andra människor som är i beroendeposition är ngt av det mest hänsynslösa jag vet. Det gör mig så ARG!

  • Troll1
    Äldre 23 Feb 16:51
    Sebastiána skrev 2009-02-23 10:47:19 följande:
    Fortfarande OT, men kan iinte låta bli:Jag hade en äldre manlig kollega en sån som höll på med en massa snack om sex, antydde saker hela tiden och så (frågade en kvinnlig kollega med motorcykel om hon gillade grova saker mellan benen och sånt). Han skulle visa mig hur man gjorde hemsidor och varje gång han skulle visa mig exempel gick han in på olika porrsidor. Nåväl. Jag fick nog och vid ett tillfälle sa jag typ: Jaså du menar en sida som är konstruerad såhär? Och så gick jag in på en gaysida. Fullt med nakna killar med utmanande blickar och poser. Efter det fick jag vara i fred. Det var inte lika kul när han smakat sin egen medicin.
    Det var bra gjort!
  • Troll1
    Äldre 28 Feb 13:44

    Jessica: Är du inte orolig att din kille eller andra du känner hittar denna sida o läser? Hit kommer man om man googlar osv.
    Det är inte säkert att BT tar bort tråden helt o hållet, kankse bäst att kolla först?
    Bara en tanke...

  • Troll1
    Äldre 28 Feb 19:07
    feministbrud skrev 2009-02-28 15:05:35 följande:
    Jessica, jag är hemskt ledsen, men på ditt senaste inlägg tycker inte jag att det låter som att du har en sund relation. Varför har han ett behov av att du är som i porrfilmerna? Och varför känner du inte varningssignaler där? Om han verkligen älskade dig så skulle han väl inte vilja att du var någon annan när ni har sex, eller? Sedan tror jag att det är bättre att du väntar något år med bröllop så att du får känna på hur det är att leva med honom i verkligheten. Vad sitter han inne för? Vad är det som gör att du tror att han inte kommer att göra det igen? Att han är väldigt svartsjuk är ytterligare en varningsklocka som ringer.Jag är ledsen, men jag förstår din familj.
    Håller med!
Svar på tråden Porr!