• Englal­i
    Äldre 1 Feb 21:47
    60390 visningar
    427 svar
    427
    60390

    Fruar - sommarbröllop 2008

    Men kan ni inte det då? Buda? Kan du inte plugga därifrån? Det måste väl gå att sy ihop ngt eget på distans eller så? Jag tycker ni ska satsa... Du längtar ju hem SÅ mkt!!

    Ja privat är toppen, helt klart! Nej, jag vill ha hjälp nu, vi måste börja i ngn ände känns det som.

  • Englal­i
    Äldre 2 Feb 21:04

    Furillen: Åh du går igenom samma sak som mig... man väntar o hoppas fast man lovar att man inte ska det. Min mens har fortf. inte kommit och jag gjorde ett grav. test nu ikväll som visade neg. Nu är det 35-36 dagar sedan senaste mensen... så trist!!
    Vi får kämpa på ihop, o peppa!

    Tack alla för snälla kommentarer.

    Anja har nog både köpt o sålt ja... jag hänger lite på FB med och där skriver hon om det.

    Min älskade man har fastnat i snöovädret i England under dagen, men mot alla odds så kommer han till GBG i kväll, hyr en bil o kör hem till mig i natt... han är för go! Jag vill ha hem honom nu. Gahh, 10 cm snö är det där borta... hur mkt kaos kan det orsaka egentligen?? Snacka om dåligt förberedda!!

  • Englal­i
    Äldre 2 Feb 21:31

    Visst är han, helt lovely!! Tur att det fanns platser kvar på GBG flighten.
    Nä det är verkligen kasst o ha så dlig planering för lite snö!

    Nu ska jag kika vidare på "Lipstick jungle", min nya favvo-serie. I like it alot!!!

  • Englal­i
    Äldre 2 Feb 22:01

    Snitte: Som tur är så är dom 4 grabbar tror jag som ska hem... han är inte ensam iaf och ja, han är rätt van vid bil på natten.

    Jo vi får se... jag kan bara inte fatta verför den strular så nu (mensan vill säga)!?! Det är ju sjukt länge sen. Kan jag kanske vara gravid iaf, fast jag är en sådan som det tar ganska lång tid innan ett plus visas hos? Många, många tankar.

    Det där med blod känner jag igen, jag är precis lika dan. Så den biten fruktar jag lite för inför en ev. graviditet.

    Pumkin: Åh ja visst är den toppen! Underbar serie!

  • Englal­i
    Äldre 2 Feb 22:20

    Så mysigt o gå på husvisning Pumpkin, man är så förväntansfull o spänd! Men i erat fall blir det nästan, nästan lite "självplågeri" om jag förstår det hela rätt

    Snitte: Ja, det är väl bara att vänta och se. Just nu känns det bättre om den kom så man kunde börja om och försöka igen. När plussade du? (ber om ursäkt till alla icke bebis-verkstads intresserade här inne för mitt eviga grubblande )

  • Englal­i
    Äldre 2 Feb 22:30
    Pumpkin skrev 2009-02-02 22:24:24 följande:
    Englali: Nej nej, inte nästan - det ÄR självplågeri
    Hahaha!! MEN, det är nyttigt att gå på ett gäng visningar innan man slår till. Man lär sig oerhört mkt av det... så ni får se det så helt enkelt. Lite utbildning för framtida hus-shoppnig! (åh SÅ positiv jag kan vara ibland om jag vill )
  • Englal­i
    Äldre 2 Feb 22:48

    Snitte: Ja vi hoppas verkligen på det!
    Jag menade mer om du plussade innan BIM eller efter...!?!
    Kör försiktigt nu när du ska hämta mannen!

    Nu blir det sängen här, trött som tusan. Blir nog dock lite film innan jag kan sova.

    Natti natti på er tjejer!

  • Englal­i
    Äldre 10 Feb 21:14

    Hej tjejer!

    Näää det är ingen bebis den här gången heller.
    Men nu har vi bett om hjälp. Ojoj vad snabbt det går när man går via privatläkare, tack o lov för att dom finns!!
    Jag pratade med dom i måndags och fick tid på torsdag (dvs. i övermorgon) Andreas fick en provtagningstid på måndag och så nästa tid i början på April.
    Känns så skönt att vi äntligen tagit tag i det. Vet att vi inte försökt jättelänge men med tanke på alla bekymmer innan så är det inget att gå och vänta på.

    Pumpkin: Åh vad roligt och tråkigt att ni kände så för huset får jag väl säga... missförstå mig rätt nu

    Anja: Tack snälla för ditt peppande inlägg! Tyvärr så kan jag inte hjälpa dig tillbaka, ang. det du frågade om huset och försäljning. Har noll koll där!

  • Englal­i
    Äldre 20 Feb 22:31

    Hej tjejer!

    Grattis till jobbet Pumpkin!

    Ljuvliga, ljuvliga fredagskväll... sitter i sängen o kikar på Let´s dance.
    Sitter här med min nya dator. A kom hem med en ny tjusig designad Vaio till mig i onsdags kväll. Många, många plus till honom som uppfattat min önskan om en ny bärbar och snygg dator Jag är kär!!! ( både i min man och i min nya dator... haha!!)

    Snitte: Ta det lugnt med magen nu!!

    Själv har jag shoppat bebiskläder idag. Våra grannar fick en liten kille i måndags morse, så nu måste vi ju gratulera. Jag gillar alla tillfällen att få shoppa sånna små söta saker!

  • Englal­i
    Äldre 1 Mar 00:54

    Hej tjejer!

    Alva: Åh jag beklagar ert missfall, men som sagt... tur ni har lilla Elise.

    Furillen: Åh vad jag känner igen mig... ALLA runt omkring oss ska ha barn. Det är helt galet, alla utom vi känns det som. Har en kompis som fick nu i januari, en fick för 3 veckor sen, grannen fick förra veckan och nästa ska ha nu om 3 veckor. Plus att jag nu i veckan fått reda på två par till som ska ha i augusti, min kusin ska ha i augusti och ytterligare ett par i oktober. Känns verkligen som det bara är vi som inte lyckas Är också lite mitt i månaden nu och hoppas o längtar, fast vi försöker att inte tänka på det.
    Vi har ju sökt hjälp nu och det känns skönt, jag ska ta massa prover nästa gång jag får mens så innan dess gör dom inte så mkt.

    Sommarbrud: Grattis till er lilla dotter. Vilket fint namn ni valt. Vad heter eran pojke?

    Snitte: Hur mår bebismagen då? Är du något tjock!?!

    Här sitter jag mitt i natten, har sett "Män som hatar kvinnor" och FY f-n vilken obehaglig film, jag mår riktigt riktigt dåligt nu efteråt. Är nog därför jag inte kan somna.

    Må så gott tjejer... jag ska försöka sova några timmar i natt iaf Skönt med söndag i morgon, det får bli en lugn söndag tror jag!!

  • Englal­i
    Äldre 3 Mar 18:48

    Furillen: Åh vad jag känner med dig! Jag reagerar precis lika dant. I min ensamhet började jag också gråta när jag fick reda på de två paren som ska ha i augusti. Självklart är jag jätteglad för deras skulle, men ändå... en känsla av avundsjuka och orättvisa (fast det absolut inte är det) infinner sig och jag gråter. Åh vi får stötta varandra!! Det är helt hopplöst att inte göra en för stor grej av det, som du skriver... det är ju världens största grej!!

    Snitte: Till att börja med så har de undersökt mig så att allt ser ut som det ska, vilket det också gjorde. Sen nästa gång jag får mens, så ska jag på mensens tredje dag gå och ta en gäng blodprover. Det är då tydigligen mest gynnsamt att se alla olika hormonnivåer och tydligen kan man även ur dom proverna utläsa om jag har någon ägglossning över huvud taget. Så i den änden börjar man. Sen går Andreas hos en urolog där de utreder honom på samma sätt. Har fått nys om en toppenspecilaist här till honom som hälpt mängder med barnlösa par. Tydligen kan mannen få som en infektion som gör att sperminerna inte är befruktningsbara, men de simmar perfekt iaf. Detta är inte så känt ännu, men den här killen hjälper 15-20 män i veckan med detta problem, så nog är det vanligt alltid. Bla. min kollega och hennes man fick hjälp här. Så det känns lovande!

    Blä nu har jag varit och dragit ut ytterligare en visdomstand och är 800 spänn fattigare!! Segt, men skönt att slippa det onda. Det kom akut över helgen och jag vill inte gå och ha ont nu när vi åker om 1,5 vecka. Ska bli lovely med sol, bad o semester!!!

  • Englal­i
    Äldre 9 Mar 21:33

    Hej tjejer!

    Kikar in en sväng o säger hej. Här är det tungt o deppigt just nu. Har varit en ren helveteshelg här, om man få säga så.
    I lördgas em. brann våra bästa vänners hus... sedan dess är det kaos. Jag har inte sovit mkt sedan i lördags, fy vad livet kan ändras fort! Det är så tragiskt!!

    Snitte: Du MÅSTE vara rädd om magen!!

  • Englal­i
    Äldre 9 Mar 21:56

    Anja: Ja jag vet, det är så tufft. Jag har inte sovit mkt i natt heller... drömmer massa skumma saker hela tiden om bränder och olyckor

    Åh vad fint huset är!!! Det ser ju ut att vara i kanonskick!!! Får man fråga vad ni får ge för ett sådant nere i Lund? Det ser så ljust o härligt ut och gott o plats. Toppen till er ju!!

  • Englal­i
    Äldre 11 Mar 22:46

    Anja: Tror dina övre inlägg var till Snitte va?? Hon som undrade om huspriserna, men tack för infon Det är verkligen galet dyrt!! Vad räknar ni med att hamna på förmånadskonstnad i bostadsrättten nu då? Med drift, amorteringar och allt?

    Nu blir det sängen och på måndag... äntligen... då blir det semester i 1,5 vecka!! SÅ skönt och oj vad jag är värd det

    Snitte: Ja, det är hemskt. Det är sådär med dom... svårt att säga. Tror värsta chocken börjat lägga sig. Nu är det inhandling ev nya kläder som gäller och saneringsfirman och byggföretaget är har börjat röja i huset så får vi se hur mkt som går att behålla. Usch, det är verkligen tufft och går inte att föreställa sig!

    En annan rolig sak då... min mamma har nu gått upp o jobbar 50% och klarar det riktigt fint, hon går på kontroller varannan månad (röntgen, prover... jag rubbet, som tur är), tränar en hel del, har börjat med sin sång igen och kommer mer och mer tillbaka till det "vanliga" livet igen. Det gör mig så lycklig att se... både henne o pappa. Man blir alldeles varm

    Må så gott tjejer, natti natti!!

  • Englal­i
    Äldre 15 Mar 23:11

    Åh tjejer i morgon åker vi till Egypten. Lr vi åker till Sthlm i morgon kväll och flyger vidare till Egypten tidigt tisdag morgon. Det ska bli sååå ljuvligt!

    Ngt annat dock, har suttit med en klump i magen hela kvällen. En kollega till mig ringde förut och berättade att en frisörkund till mig dött igår. Ok, sådant händer... man har ju så många kunder i alla åldrar att man får räkna med att det kommer hända ngn gång, men detta är en 17 årig kille, vars bror o pappa jag också klipper. Han bara vaknade aldrig igår morse... åh fy jag tycker detta är så tragiskt och började storgråta!! Han har gått hos mig på salongen regelbundet var 6-9 vecka sedan jag började där för 3,5 år sedan, man lär faktiskt känna varandra då. Detta förtod lite av min glädje över att jag åker i morgon, faktiskt. Tänker så på hans mamma, pappa o syskon... 17 år, han hade ju knappt börjat sitt liv!!
    Förlåt, var bara tvungen att få skriva av mig lite.

    Hoppas allt är fint med er alla här inne. En liten uppdatering då... det blev ingen bebis den här månaden heller, så i fredags var jag och tog massa prover och så hoppas vi att läkaren hör av sig lagom tills vi kommer hemfrån resan.

    Ha det fint, det tänker jag ha!!

  • Englal­i
    Äldre 1 Apr 21:12

    Hej tjejer!

    Var ett tag sedan jag skrev här. Semestern var bra, mkt välbehövligt med sol, värme och bara avkoppling. Vi hade en riktig toppenvecka!

    Skatten ja... lovley att jag fick tillbaka nästan 14000 och mannnen dryga 8000, det blir många härliga pengar att lägga på huset!

    Här är det vår, det är underbart skönt. Min darling gick upp vid 03.15 i morse för att åka med färjan till Gotland för att jobba och redan då var det +8 grader här. Man blir ju så glad och får sådan energi!!

    Klart vi ska ha en tråd på FL, jag hänger gärna på. Förhoppningsvis så hamnar jag väl av rätt anledning på FL ngn gång... hoppas hoppas!!

    Bebisprat nu då... Furillen hur går det för er?? Jag var o lämnade massa prover dagarna innan vi åkte iväg så läkaren borde väl kontakta mig snart. A ska lämna lite mer prover på fredag och till specialisten på tisdag. Äntligen händer det ngt!!

    Annars längtar jag mest till påsk och alla härliga människor som kommer hem då. Kommer förhoppningsvis bli en toppenhelg!!

  • Englal­i
    Äldre 2 Apr 20:19

    Furillen: Ja... det låter ju lite märkligt men sen när man vill ngt SÅ mkt som vi vill just vad det gäller barn, så är det ju väldigt lätt att kroppen spelar en ett spratt!
    Det skumma är att jag inte alls vet vad det är för besked vi ska få. Jag vet att jag tagit massa olika hormonprover, prover för min ämnesomsättning, för sköldkörteln och för om jag är imun eller inte mot röda hund. Sen tror jag att jag vid nästa undersökning ska spola äggledarna (tror jag!?!) med sådan där kontrast-vätska för att se så att det är helt fri passage där. Mkt man ska kolla upp har jag förstått iaf!

    Hoppas alla ni andra tjejer mår fint också!!

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008