• Äldre 3 Feb 20:31
    60408 visningar
    427 svar
    427
    60408

    Fruar - sommarbröllop 2008

    Hej!
    det gi8ck bra att hämta mannen... men han blir nog varslad... 23 pers skulle bort nu och han hasr ju bara jobbat där ca 2 år.. hmnn får se hur det går... kunde ju kommit lägligare nu med barn på G och så..

    Englali: jaha.. eah jag plussade innan BM... hade haft en sån rejåäl mensverk i några dagar utan att mensen kommit så jag testade 3 dagar innan jag trodde att den skulle komma och vips så var det ett plus..
    Hur gick det för mannen att komma hem igår?

    Pumpkin: aha.. men det var ju det ni gillade bäst så det var ju tur att det var DET som hade visning...

    kram på er!

  • Äldre 9 Feb 15:30

    hej hopp!

    Anja: tyvärr kan jag inte hjälpa dig är också kass på alla sånna där regler... Hoppas inte det blir så att ni måste betala av allt på en gång iallfall.. för att renovera kök är ju superkul!

    Pumpkin: härligt att höra att det var kul på husvisningen och att ni har haft det bra där uppe! Klart det kommer fler hus när ni är i läget att köpa och flytta "hem"

    Här har vi spruingit runt på kalas och vart på teatern en hel del, nytt projekt nu är The rocky horror show superkul! jag gör smink och hårdesign som vanligt

  • Äldre 11 Feb 10:48

    furillen: det blir en del lokala uppdrag med film och reklam men inte särskillt ofta.. hänger mest på teatern Jobbar du också med smink?

    Englali: åh så bra att det gick så fort!

    Pumpkin: usch då om Lasse fick mycket att göra nu när ni vart borta.. hoppas det löser sig..

    Här är vi bara glada så länge Magnus har ett jobb att gå till.. har inte hört något mer om varslet men det ser inte så bra ut...

  • Äldre 14 Feb 20:28

    Hej!

    kajsalisan: tack å anjas vägnar hoppas det var det svaret hon sökte

    pumpkin: men du... ska du ha 3 extrajobb?? ojoj du får inte slita ut dig! men då kanske du kan minska lite på tryckeriet som du skrev om det är ett slitigt jobb..

    Jepp Magnus letar nytt jobb för säkerhetsskull lixom.. men tyvär finns det inte så mycket i Karlstad just nu..

    vi har just kommit hem från en mysig tripp i sälen bänkar oss framför melodifestivalen nu

    furillen: usch tråkigt med magsjuka... hoppas han fick det jag hade på bara en dag..

  • Äldre 15 Feb 12:21

    Anja: hihi jag tänkte att du kanske skulle se det då jag tackade.. hihi

    Pumpkin: ja, för att plugga tar ju mycket tid det med... du får inte jobba så du inte orkar med studierna.. usch låter inte kul att du fortfarande känner av ditt första arbetspass,.

    En helt annan sak nudå,..
    har en väninna som går upp och ner i humöret... och nu har hon vart i en "svacka" i 2 veckor och vill inte prata med någon eller träffas alls säger hon... men sen läser jag på hennes blogg att hon träffar andra och gör en massa roliga saker ändå... hmn.. känns som hon undviker mig bara då.. nä. hon har en till nära vän också som hon "undviker" men jag menar... åh hur ska man hantera det??
    Det har hänt flera gånger och sen när hon väl börjar höra av sig igen så ska allt vara som vanligt och man nämner inte dagarna eller veckorna som har vart tysta... hur skulle ni reagera då?

  • Äldre 15 Feb 21:32

    mmm.. får nog göra det... för man kan ju inte bara "glömma" allt varje gång... blir ju mer irriterad för varje gång hon gör så...

    Skönt att inte skolan tar så mycket tid! brukar ju vara tvärtom att när man pluggar är man jättestressad för man har så mycket som hänger över sig..

    har du hört något mer från det andra jobbet du var på intervju för?

  • Äldre 16 Feb 13:05

    aha.. ja och de lär ju inte ha jobbat i helgen och pratat om vem de ska anställa så de kanske hör av sig i veckan

    Smart att du inte behövde intervjuas för proffice då eftersom då vet de ju redan vem du är och vad du går för

    jag sitter och letar ev utbildningar för min man... vi har fortfarande inte hört något mer ang jobb men det är lika bra att vara förberedd..

    Det positiva om han mister jobbet är att vi blir hemma båda två den första tiden när barnet kommer alltid finns det nåt positivt att lyfta fram

  • Äldre 16 Feb 15:22

    han kan tänka sig abulanssjukvårdare så det blir ev en omvårdnads utbildning men vet inte riktigt ..

  • Äldre 17 Feb 21:36

    Anja: jo du sätter nog huvudet på spiken där.. för med de hon umgås med pratar hon nog inte så mycket "på riktigt" med om sånt som är jobbigt eller så..

    Idag har vi haft Isac hela dagen, zelda är helt slut.. jag med efter alla lyft man gjort under dagen... mitt bäcken är till salu just nu.

  • Äldre 18 Feb 23:38

    Anja: OOOOJ!! kan det bli så?? hade jag ingen aning om! vad tråkigt att du har ont jämt... ska försöka tänka mig för nu...

    Nienna: hmnn oj det lät mycket får nog kolla upp det där lite nogrannare tror jag.. trodde det var så att det behövdes 1 ssk per ambulans och sen att det kunde vara undersköterkor men jag vet inte...

    Såg precis the brides best man.... hihi även om jag redan är gift så är bröllop och bröllopsfilmer något av det bästa jag vet

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008