• Meredi­th
    Äldre 6 Jan 22:13
    39224 visningar
    363 svar
    363
    39224

    Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!

    Hej... Har knappt varit inne på bröllopstorgets hemsida på sistone... Men nu så - snart smäller det tjejer!!! Hur går det för alla?!

  • Meredi­th
    Äldre 6 Jan 22:19
    #11

    En liten fråga - vi ska träffa prästen i nästa vecka och måste börja tänka på vilka psalmer vi ska ha... Är det nån som har något förslag?!
    Min brors flickvän ska sjunga i kyrkan, 2 låtar har vi tänkt, vilket jag hoppas är ok. Hur många psalmer ska man ha då? En eller två?

  • Meredi­th
    Äldre 7 Jan 20:27
    #19

    090214:
    Vi har köpt den alkolhol som vi ska ha i baren efter middagen i Tyskland, och det tjänade vi massor på. Vi räknade ut att vi tjänade ca 2500 kr på det. Men då skulle min svägerska ändå åka till Tyskland och åka förbi bordershopen... så det var ju en bonus!

    Vinet kommer vi att köpa på systemet här hemma - dels för att vi inte hade planerat färdigt maten när Tysklandsresenärerna åkte men dels för att man faktiskt får lämna tillbaka "överflödigt" vin till systemet. Likaså skumpan kommer vi köpa här hemma, eftersom det inte skiljer så mkt i pris.

    Förresten - vilket fantastiskt hus ni hittat. Inte illa! Tänk att det skiljer så mkt i pris mellan våra två små "städer"!!! Kul - när flyttar ni?!

    Vinterbrud090214 & Vargtassa: Har oxå på känn att ngt är på gång snart... Små leenden utbyts, små ordväxlingar etc - som inte jag/vi ska märka... Vi funderar på om de tänker ta oss samma helg, med tanke på att vi inte hört nåt - och kanske ta mamma o pappa som barnvakter?! Man vet aldrig. Det kan ju vara helt fel det oxå. Spännande är det iallafall!!

  • Meredi­th
    Äldre 7 Jan 21:17
    #21

    *hihi* ja verkligen!

  • Meredi­th
    Äldre 8 Jan 22:00
    #32

    090214: Vi köpte 6 flak öl, vodka m olika smak, whiskey, cognac, bailey´s, gin.

  • Meredi­th
    Äldre 13 Jan 19:15
    #86

    Prommis: Jag var på ett bröllop med min då 2 1/2 åriga dotter och hennes kusin som är 1 år yngre. Vi hade med oss russin och kex och mutade dem med det, och det fungerade fantastiskt bra. Sen kan man tänka på att sätta barnet hos den som den är mest trygg hos.
    Vår son som nu är 2 år ska vid vårt bröllop få sitta i min pappas famn, eftersom han är så trygg hos honom.

    Om barnet är/blir skrikigt tycker jag att det är bra om man går ut med barnet... trist för den som behöver gå ut, men för er del så tror jag det är bäst. Annars tror jag man blir stressad....

    090214: Mycket på G runt oss alla nu... Jag var till sömmerskan igår och fixade med klänningen, på fredag ska jag till floristen, nästa vecka är det provuppsättning & smink hos frissan, träff med prästen och träff med organisten...
    Det är mycket - men det är KUL!

  • Meredi­th
    Äldre 14 Jan 19:10
    #91

    Jag hade tänkt hyra här i närheten, det finns ett par ställen som hyr ut linnedukar till ett inte alltför högt pris. Men att låna, det var en riktigt bra idé! Jag kan ju kolla med mamma och farmor. De har nog några st ihop iallafall!!!

    Det är heeelt galet vad fort tiden går!!! En månad kvar! Hur ska man hinna med allt?! Har man allt under kontroll...?

    Vad skoj att era ringar kommit. Jag längtar tills våra kommer. 30 januari ska vi hämta dem...

    Imorgon har vi träff med konditorn. *mmmm*

  • Meredi­th
    Äldre 15 Jan 22:25

    Blev så nyfiken på era ringar så jag var tvungen att kika in hos er alla... Jättefina ringar allihopa!!!
    Jag har hittat en ring i vitguld som jag verkligen är supernöjd med. Vi har ganska så traditionella förlovningsringar i rött guld. Ringen jag har hittat går jättebra att kombinera ihop med förlovningsringen...

    Blev oxå imponerad av skor och klänningar i era gallerier. Roligt! Jag måste oxå lägga upp lite bilder känner jag. Undrar just när jag ska få tid till det...?!

    Vad ska ni ha på er för jacka/kappa/cape?! Jag har varit runt och kollat lite nu, och det finns ju lite olika alternativ. Tycker det är så snyggt med en lång cape med kapuschong (typ Sagan om ringen), men det är svårt att hitta...

    Idag var sambon och träffade konditorn. De bestämde att vi måste boka in ett nytt möte - då jag ska vara med... *hihi* Jag hade skickat med alla åsikter jag har, men de lyckades visst inte få till det ändå...

  • Meredi­th
    Äldre 15 Jan 22:26

    Åh kom på en sak till - blombåge ska ni ha det vid bordet? eller kommer ni att ha något bakom er istället - typ ballonger eller så?

  • Meredi­th
    Äldre 15 Jan 22:39

    Jag vet inte alls hur vi ska ha det. Det bara slog mig att vid många bröllop som vi varit på så har det funnits någonting där... antingen blombåge eller ballonger. Tål att tänkas på...
    Massa ljus på bordet lät mysigt.

Svar på tråden Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!