• Embo81
    Äldre 22 Dec 18:06
    43442 visningar
    360 svar
    360
    43442

    Fruar i Lund - del 2

    Hej hopp alla små tomte-Nissor! Nu har jag oxå hittat hit.

    Tack för fikat, det var trevligt och jag hoppas att vi snart kan träffas igen. Flamora: Hopppas att det inte blev för mycket bebbis-prat. Jag har varit den bland våra kompisar som alltid suttit och lyssnat på alla andra och tyckte att det varit sådär...så säg till om det blir för mycket! Är fortfarande totalt allegrisk mot när folk prata om sina förlossningar...jobbar man med det så vet man ju lite hur det går till bakom kulisserna och det är väldigt vanligt att det inte stämmer med vad mamman säger.

    Ingenjörsbruden!!!! Berätta hur er dag var! Bilder med tack!

    Ha en riktigt god jul på er allihopa!

  • Embo81
    Äldre 22 Dec 21:52
    #11

    men hur stavar jag??!!!

  • Embo81
    Äldre 28 Dec 16:47
    #20

    Anja,
    Tex att en mamma kan komma in och säga att hon har haft värkar i tre dagar...finns inte någon som har haft värkar i tre dagar för då hade hon fött för länge sedan. Hon kan däremot ha varit i latensfas, vilket kan upplevas som skitjobbigt, men det är inga aktiv fas och inget man föder barn på. Sånt snack tröttar mig. Sen är det så att om man ser förlossningar varje dag så ligger det inte i mitt intresse att höra om förlossningar på min fritid. Jag förstår att det är det mest fantastiska som hänt många kvinnor och även att en del kvinnor har ett starkt behov av att prata om sina förlossningar, men det får de göra med någon annan än mig. Sätt det i relation till ditt egna jobb, när man kommer hem vill man stänga av jobbet och vara ledig från det.

    Klart att kvinnan är närmast sin egna kropp och sin upplevelse och det är inte så att vi går ut och snackar skit och skrattar bakom ryggen på kvinnan, men det finns en mamma-uppfattning om vad som händer och en professionell erfaren syn på saken med.

  • Embo81
    Äldre 28 Dec 19:59
    #26

    Gabbi
    Ska hälsa M det.
    Hur har ni det annars därupp? Var julen bra?

    ANja
    Det är med när det sitter ett gäng mammor o alla ska dra den värsta historian efter den andra..

  • Embo81
    Äldre 8 Jan 18:57
    #39

    Hej hopp!

    Anja
    Såg precis att du var fikasugen...har legat hemma i sängen med influensa, inte alls kul. Lite friskare idag och har faktiskt varit en runda på stan, men det var på eftermiddagen.

    Gabbi
    Hur gick det med väskan? Hittade du dit?

    Camilla
    Vilken liten tur-gubbe du har gift dig med!

  • Embo81
    Äldre 12 Jan 15:32
    #44

    Anne

    Vad är det för vagn du har hittat? blir ju nyfiken. Vi köpte vår när jag var i v 12...de sålde ut alla -08, halva priset, inte världens snyggaste, men helt ok och skulle något hända, så är det bara att lämna tillbaks. På tors är det dags för ultraljud. Har ni andra gravida fått tid ännu?

  • Embo81
    Äldre 14 Jan 10:49
    #55

    Har köpt en emmaljunga city, svart och vit. (hittar ingen länk till exakt den vagnen...) Ligg- och sittvagn, regnskydd och en babybjörn skötväska 4500:- Vagnen står hemma hos mina föräldrar, är lite rädd att jag hade kört runt med den här hemma annars.

    Ja, shit halvvägs redan!

  • Embo81
    Äldre 14 Jan 10:51
    #56

    www.emmaljunga.se/start.asp&country=SE

    Fast inte så hemska färger och inte så mycket mönster, men modellen är samma. Däcken fram är inte riktigt samma heller, har 4 däck fram, svänger på ingen plats alls!

  • Embo81
    Äldre 14 Jan 10:53
    #57

    men vad f-n, vad var det för länk?? kolla under city cerox 360

  • Embo81
    Äldre 14 Jan 14:39
    #73
    AnneiLund skrev 2009-01-14 11:31:39 följande:
    Åh det låter hur bra som helst!!!!Själv känner jag mig lite skrockfull, känns så tidigt att handla vagn redan nu...eller?
    Klart att det inte är för tidigt att handla vagn...skulle något skita sig så är väl vagnen det lilla?! Hör om du får lämna tillbaks den om något skulle hända... Sen är det kanske leveranstid och annat med.
Svar på tråden Fruar i Lund - del 2