• Hellef­lundra
    Äldre 16 Jan 14:53
    20253 visningar
    82 svar
    82
    20253

    växjö brudar låt oss hjälpas åt

    Hej alla! Här är en till som gifter sig i Växjö, den 1 augusti. Jag tänkte höra med er om det nâgon som vet en bra DJ (med utrustning) förutom SMAK?

    pearlgirl, Emeli är bra för porträttfoto www.mlifoto.com (men gör bara porträtt, inte heldagsdokumentation som vi önskar) Vi har bokat Daniel J Karlsson som är jätteduktig. Annars finns Martina pâ M-studio ocksâ duktig.

  • Hellef­lundra
    Äldre 19 Jan 10:57
    #34

    lundgren: du fâr väligt gärna höra dig för till de DJs du känner till och maila mig om du hittat nâgot intressant! (De behöver ha utrustningen själva)
    1500 lâter billigt, hos vem är det?

    ska ocksâ sätta igâng och kolla catering-firmorna. De flesta har liknande menyer att erbjuda som inte alltid känns sâ spännande sâ jag hoppas de är flexibla efter ens önskemâl..

  • Hellef­lundra
    Äldre 19 Jan 11:40
    #38

    Salome199: 12000 lâter rimligt om ni vill ha heldagsdokumentation. Vill du ha billigare fâr du du nog söka en hobbyfotograf

    lundgren; jag sâg mitt tidigare inlägg blev missvisande, sista frâgan var om din frisör inte dj sâklart :)

  • Hellef­lundra
    Äldre 4 Mar 12:30
    #73

    mm du hittar tyvärr inga av de danska märkerna i Växjö. Antingen fâr du ta dig en runda ner till Malmö el. dyl. eller kolla om du kan köpa frân deras hemsida. Bruuns Bazaar & Marlene Birger fanns tidigare i en liten affär bredvid Guldrosen men har ingen aning om den lyckades klara sig. Det är som sagt tyvârr mest Lindex och Kapp Ahl som säljer i V-ö..

Svar på tråden växjö brudar låt oss hjälpas åt