Inlägg från: FruHamberg |Visa alla inlägg
  • FruHamberg

    Vinterbröllop 08/09 del 4

    Har hittat jag med nu. Skriver inte så ofta men läser allt . Jag var och hälsade på min syster i Gävle härom helgen och hittade där en äkta päls på en secondhand i perfekt skick och jättebillig. Är så nöjd! Sen så ringde min syster igår och sa att hon hade hittat "mina" skor(de jag ska ha utomhus) för 600(kostade 900 ifrån början), sen hittade hon ett minimalt skönhetsfel och fick dem nedsatt till 450! Dom är så fina . Nu har jag allt utom underkjolen och slöjan, känns skönt att äntligen få ihop alla delar utan att det kostar skjortan.

  • FruHamberg

    Glömde en sak, beställde ringen i i torsdags! Längtar tills den kommer hem . Hade ingen aning om vad för ring jag ville ha, men när jag testad den här så blev jag kär direkt. Och till bra pris den med(är expert på att fynda )

  • FruHamberg

    Har börjat fundera på en sak. Vi ska ta förhoppningsvis kunna ta lite kort utomhus(om vädret tillåter). Har ju skaffat skor och kappa, men så kom min kära syster på att kanske jag behöver vantar? Hur har ni tänkt på det? Ska ju gifta oss i Östersund och ta bilderna ute på isen, så risken finns ju att det är lite kallt. Men om man ska ha vantar, vad ska det vara för några? Har en vit klänning och en ljus pälskappa. Några förslag/idèer?

  • FruHamberg
    Zsarah skrev 2008-11-30 12:29:19 följande:
    det blir inget bröllop för oss
    Vad tråkigt. Hoppas att ni mår bra under omständigheterna.
Svar på tråden Vinterbröllop 08/09 del 4