• Havsro
    Äldre 13 Nov 23:44
    60716 visningar
    442 svar
    442
    60716

    Bröllop Umeå 2009 fortsätter...

    Så det var hit ni tagit vägen..märks att det var ett tag sen man var inne..he he

    Hoppas det går framåt för alla planerande brudar! :D

  • Havsro
    Äldre 14 Nov 23:47
    #14

    Tyvärr så har de väl reat ut allt? Fick nästan för mig att de skulle stänga eller nått? Jobbade tyvärr den helgen de hade rean..grrrr... Men visst är det märkligt att e ofta är så otrevliga?? Måånga skulle behöva skickas på charmkurs. Inte kontaigt att folk beställer klänningar om man blir bemött som pesten..

    Vill nu skrev 2008-11-14 20:07:36 följande:


    Var håller de till? Jag hade fått för mig att det hade väldigt pråliga och krusidulliga klänningar där, men det kanske var fel?! Madam Mim skrev 2008-11-14 19:36:57 följande:
  • Havsro
    Äldre 18 Nov 10:39
    #30

    WOOOHOOO!! Nu har jag beställt min klänning!!! :D Gud så spännande det ska bli och se vad som kommer...man vet ju liksom aldrig, och det kanske blir en extra krydda..som ett Kinderägg..ungefär...ett lite dyrare Kinderägg.. ;)

    Hon på Änglalikt var verkligen supertrevlig, så vill man ha bra bemötande o bra priser så är hon toppen! Tyvärr hittade jag inget som jag gillade skarpt där...

    men funkar det inte med denna så kanske det blir ett nytt besök...

  • Havsro
    Äldre 8 Dec 13:58

    Hej på er! Verkar som om planerna fortskrider!

    Jag är så lycklig för min klänning kom i dag! Och den är suuuper fin. Är så himla glad!!! den känns verkligen som jag. En ganska nätt klänning som ändå har en hel del fina detaljer.

    När det gäller kuvert-avgiften så försöker vi komma ner så mycket som möjligt (200-250 (max) ) Det känns ändå som en okej summa att lägga på en present och eftersom vi inte vill ha presenter utan hellre än trevlig fest så känns detta mycket bättre. Det känns dessutom bra att alla i vår bekantskapskrets som gift sig tagit kuvertavgift.

    Handlar väl en hel del om vad man får för pengarna så att säga :)

  • Havsro
    Äldre 8 Dec 17:03

    Beställde min från Sheshopping och än så länge har den kostat 2000:- - Väntar och ser om det kommer något från tullen om betalning av skatt o moms. Vet intre riktigt hur det funkar med det där...men i så fall tillkommer ungefär 1000:- så hur som helst billigt! :D

    Jo..jag känner igen mig...fått musarm av allt letande.. ;)
    Hoppas du hittar din klänning du med!


    SommarNoll9 skrev 2008-12-08 16:47:28 följande:
    Åååh vad roligt med klänningen! Var hade du köpt den och vad kostade den? Jag blir galen av att kolla runt på olika sidor med brudklänningar, finns ju sååå mycket fint! Måste verkligen ta mig iväg och prova så jag hittar en modell jag vill ha och passar i.
  • Havsro
    Äldre 4 Jan 13:40

    Vi har en kusin till m2b som ska sjunga ena låten, sen om jag vågar och orkar ska jag kanske sjunga den andra...fast det blir i så fall en överraskning..


    hoppan skrev 2009-01-02 19:25:12 följande:
    Hur har det gått för er alla med solister till kyrkan. VI har en kompis osm skall spela piano så vi behöver enbart en solist.
  • Havsro
    Äldre 4 Jan 13:45

    Hoppas planerandet går bra för alla! Själv börjar jag tycka att tiden går liiite för fort nu.. :) men det bertyder ju oxå att det snart äntligen är dags!!

  • Havsro
    Äldre 10 Jan 17:06

    Hej hopp! Himlars vad alla är kreativa och duktiga! Kan ni skicka över lite till mig med?! :)
    Känns som man gått in i dvala under julen..he he

    Så himla typiskt att det är bröllopsmässa den 24/1 egentligen enda helgen på flera månader som jag inte är hemma..grrrr
    Fast det känns väl i o f s som vi har det mesta klart..så risken är väl att man skulle köpt med sig en massa onödigt eller gjort en kovändning och bestämt sig för att planera om allt :)

Svar på tråden Bröllop Umeå 2009 fortsätter...