• Englal­i
    Äldre 12 Oct 12:37
    31900 visningar
    240 svar
    240
    31900

    Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!

    Bilder kommer så småningom... jag lovar! Just nu finns inte så mkt att visa dock, det ser mest ut som ett enda kaos här hemma så egentligen vill jag bara "fly fältet", avskyr när det är så rörigt omkring mig.

    Så gick denna helgen också äckligt fort Vi var bortbjudna både fre o lör kväll, igår var jag hos mamma o pappa hela dagen. Och idag är det pyssel hemma och vid 16.30 får vi folk hit så det går i ett jäkla tempo. Hur ska vi hinna renovera??

    Fick vår bok/album från fotografen i fredags och jag är så otroligt nöjd!! Det var skitnsygg och precis så som vi tänkt oss. Han har verkligen läst av oss rätt. Nu ska vi försöka bestämma oss för ett tackkort och vilka bilder vi vill ha som förstoringar.

  • Englal­i
    Äldre 24 Oct 22:36
    #54

    Hej tjejer!

    Pumpkin jag håller med dig... frågan om NÄR barnet kommer börjar gå mig på nerverna. Det är inte frågan om utan när. Fräcka kunder frågar dagligen och studerar min maga mkt noga har jag sett när jag klipper dom. Fräckt!!
    Bebisverstaden går på sparlåga här... just nu är inställningen mer "blir det så blir det" men vi satsar så mkt på huset nu och det vore skönt att ha det någorlunda klart innan det är dags.

    Idag har jag varit på en helt ljuvlig ansiktsbehandling i lite drygt två timmar med både ryggmassage, akuprssur, rengäring och massa härligt! Jag NJÖT verkligen! Hade med mig en "liten" påse därifrån också som vi inte nämner summan på

    Vet ni... om 2 veckor fyller jag faktiskt 25 år. Det blir inget jättekalas alls, känner att jag haft min/vår stora fest för det här året så jag ser fram emot att få avnjuta dagen med mina närmaste familjemedlemman och vänner.

    Mamma har börjat med sina cellgiftsbehandlingar... så here we go again! Nu kämpar vi på i några månader till och sen så ska det förhoppningsvis vara bra!
    Jul blir hos oss i år... nu när vi har huset och allt. Så både min och Andreas familj så vi slipper att åka fram och tillbaka, plus att mamma kan koppla av och inte behöver styra en massa. Känns toppen!

    Nehe... nu ska jag krypa i säng och kika på en film. Min älskade man är på nattklubb o spelar (nej, han har inte slutat... är det inte bröllopspengar som behövs så är det renoveringspengar )

    Natti natti på er tjejer, hoppas allt är toppen med er alla!

  • Englal­i
    Äldre 28 Oct 19:37
    #64

    Anja: Nej nej nej... aboslut inte! Du missförstod mig. Jag menar mer fokl som aboslut inte känner mig och som inte har med saken att göra. Som är väldigt fräcka och frågar rakt ut mitt bland massa folk... som verkligen inte inser att man kanske vill ha ett privat liv.
    Så det var inte riktat till dig, här babblar vi ju om ALLT

  • Englal­i
    Äldre 1 Nov 22:53
    #78
    Pumpkin skrev 2008-11-01 20:13:31 följande:
    Nu har vi sett filmen från vår vigsel och från delar av festen - så underbart!
    Åh visst är det mysigt!
    Jag satt i min ensamhet igår kväll o kollade på våra filmer från den dagen. Åh det är ljuvligt!!
    Ikväll är jag sådär läskigt sentimental och bara längtar tillbaka och önskar att vi hade allt det där fantastiska framför oss. Jag vill uppleva allt det där igen med Andreas...

    Ngn mer som kan känna som jag ibland... att allt bara rusade förbi i en rasande fart!?!
  • Englal­i
    Äldre 1 Nov 23:19
    #80

    Pumpkin: Åh... du har dom där hemma. Läste precis ditt förra inlägg ang. det din kära svärmor hunnit med hittills.
    Säger du ifrån då? Det är ju trots allt er bostad, DITT hem och DINA/era saker...!?!

    Jo jag tyckte också jag var med hela tiden och verkligen försökte ta tillvara på alla ögonblick! Men ändå, jag ivll uppleva dagen igen, o igen... *drömmer mig tillbaka*

  • Englal­i
    Äldre 1 Nov 23:32
    #82

    Pumpkin: Ojojoj... att du fixar det! Jag hade blivit galen, jag vet... enkelt att säga när man inte själv är i det, men åh!! Vad jag stör mig åt dig
    Det är bra, säg till Lasse också, han får ju oxå stå på sig lite. Han kan väl inte heller tycka det är så roligt med alla kommentarer??

    Min svärmor kan hon också... jag lovar!! Svärfar - aldrig något, har aldrig hört honom säga ett enda ord som jag irriterat mig på. Det är skönt!

    Tänkte på er som har en bit till Lasses föräldrar, hur ska ni göra vid jul i år?

  • Englal­i
    Äldre 2 Nov 00:00
    #84

    Haha, ja det är säkert så, att Lasse är så van att han inte ens hör vad hon säger

    Låter som ni får en mysig jul också.
    Ja, vi ska vara hemma hos oss, det känns toppen. Me bådas familjer. Ska bli så ljuvligt skönt att känna att man inte blir kluven mellan två ställen.

    Jasså, ska ni hamna där uppe på heltid igen?? Snart??

    Nu blir det sängen o ett försök till lite sömn i väntan på att my man ska komma hem (han spelar... som vanligt!!!)
    Natti natti på dig och försök bita ihop tills dom åkt i morgon

    Natti natti!

  • Englal­i
    Äldre 6 Nov 21:38
    #93

    Pumpkin: Har det hänt ngt mer som hans mamma gjort eller är det hur hon var nu i helgen när dom var på besök hos er!?!

  • Englal­i
    Äldre 6 Nov 22:25
    #96
    Pumpkin skrev 2008-11-06 22:10:44 följande:
    Fast vi kunde ha rykt ihop angående hans föräldrar ikväll också, de håller typ på att göra upp ett schema på vad vi ska göra när vi är däruppe - enbart med dem och släkten. Men hallå, vi åker ju upp för att träffa kompisarna? Självklart ska vi umgås med dem, men vi är väl ändå vuxna och bestämmer själva var, när och vem?
    Åhh... grrr!! Svärmödrar, jag blir så trött. Min svärmor ringde nu, för typ 2 minuter sen till Andreas mobil (som hon alltid gör, hon ringer ALDRIG till våran hemtelefon... undrar varför!?!) och skulle fråga om ngt. Sen är det så att jag fyller 25 på lördag o då kommer en massa folk hit på middag, inklusive dom. Då hör jag hur hon säger såhär till Andreas:
    "-Det blir väl inte smörgåstårta på lördag??"
    Hallå!?! Varför ens fråga en sådan sak, i lite orolig, sur ton sådär. Nej, det blir det INTE, men om det nu skulle varit det då?? Vad är då problemet isf?? Jag bli så le, så le... SUCK!!!
  • Englal­i
    Äldre 6 Nov 22:37
    #98

    Ja jag håller med... jag blir bara så trött!!

    Vi har gjort det superenkelt för oss på lördag, kommer mkt folk och jag orkar inte stå med mat till alla så min älskade man har idag beställt mat till hela gänget.
    Vi har ett lokalt rökeri här som gör världens godaste mat. Vi har beställt fisk och skaldjursplanka därifrån. Massa goda rökta fiskar (mest lax) och skaldjur i alla dess former varvat med exotiska frukter, goda ostar och nybakat bröd. Låter väl smidigt va?? Jag behöver bara baka lite tårta till dessert
    Men... svärmor äter inte lax o sådant tror jag, men det ger jag fullständigt f-n i för hon äter nästan igenting o jag är så trött på det också!!

    Haha... vilken gnällkväll jag har känner jag. Nu ska jag krypa ner i sängen och få lite välbehövlig sömn.
    Natti natti tjejer!

Svar på tråden Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!