• Prommi­s
    Äldre 6 Oct 19:10
    32907 visningar
    277 svar
    277
    32907

    Alla Hjärtans dag 2009

    Gisses vad tiden går. Ni andra verkar ha fixat SUPERMYCKET! Vi har bokat kyrka + lokal, bestämt vad vi ska ha för mat (lättare lunch), kostym til m2b och kläder till sonen, har börjat med inbjudningskorten och tänkte skicka ut dem i typ början på december tillsammans med julkorten

    Vad ska det stå i inbjudan egentligen???

    Sedan känns det svårt med bilder... Har en kompis som jag tänkte be att hon ska fota men hon väntar bebis typ 2 veckor efter så har man otur kan hon ju inte Får kanske be flera fota eller nåt......

  • Prommi­s
    Äldre 9 Oct 21:39
    #15

    Jag håller på med inbjudningskorten fast vi tänker skicka dem i början av dec....

    Vi har ordnat en solist idag och sedan får vi se.... Vi ska ju bara ha nåt litet efteråt med lite kallskuret och tårta för att sedan dra iväg. Har känt att vi inte behöver någon toastmaster men nu har jag tänkt lite att det vore ju bra om någon hälsar välkommer mm. Eller gör man det själv???

  • Prommi­s
    Äldre 14 Oct 12:52
    #34
    svartvitabruden skrev 2008-10-13 11:48:49 följande:
    Hur ser er budget ut och hur många ska ni bjuda? Om någon försöker hålla låg budget vore det kul att följas åt för vi försöker komma undan billigt
    Vi har ingen budget direkt men INTE över 10000 har vi tänkt. DÅ får vi maten av våra föräldrar. Vi ska fixa tårta, dryck (alkoholfritt) kläder och hår för det... Vi ska vara i sockenstugan vid kyrkan efteråt och det är gratis!
  • Prommi­s
    Äldre 4 Nov 21:02
    #52

    Vi har gjort färdigt inbjudningarna eller nästan i alla fall. Någon här som har en bröllopshemsida?

    Vi har klart kläder till m2b, kläder till sonen, ring, mat, lokal, kyrka. Tänkte ju göra tårtan själv så nu ska vi testa nåt nytt på farsdagstårtan!

    Någon som tänkte testa att göra brudbuketten själv???

  • Prommi­s
    Äldre 6 Nov 20:45
    #56
    Valentine84 skrev 2008-11-06 19:34:32 följande:
    Hur löser ni i tråden gotograferingen??
    Vi har inte tänkt ha någon särskilld fotograf. Ska nog be någon fota så MYCKET som möjligt men våran kamera elelr en egen.
  • Prommi­s
    Äldre 10 Nov 17:26
    #63

    Jag har inte tänkt på att den kan frysa......

  • Prommi­s
    Äldre 14 Nov 19:50
    #72

    Vi har nog fixat kläder till alla utom mig.... Kan itne bestämma vad jag vill ha nämligen Har tänkt köpt paneler på dollarstore att ha på borden och vi ska ju itne ha någon lång fest utan bara lite mat och sedan ska vi fara iväg....

  • Prommi­s
    Äldre 17 Nov 19:24
    #85

    Kul att det skrivs lite! Jag känner att jag inte riktigt har bestämt nåt färgtema direkt men tror att dottern ska ha en lila klänning så det blir väl något med lila....... Håller på fundera på dekorationer. Funderar på att köpa lakan på IKEA och sedan paneler från dollar men sedan då????

  • Prommi­s
    Äldre 25 Nov 19:18

    Hur långt ghar ni kommit????

    Vi har skrivit papper om hindersprövning och ska skicka in imorrn, vi ska inte åka på resa förrän i maj men resan är bokad i sambon nuvarande namn. Han ska ta mitt. Så frågan är om han måste byta pass eller inte???

    Vi har bestämt maten och delegerat ut lite. Inbjudningarna är klara och ska postas i början av december. Jag har hittat en klänning som jag tror jag ska köpa.....VI tänkte ha vit duk och löpare/panelgardiner över sedan vet jag inte riktigt.

  • Prommi­s
    Äldre 28 Nov 22:07

    INgen som vet hur det är med namnbyten och resor och pass. N¨ja vi får vl ringa och fråga

Svar på tråden Alla Hjärtans dag 2009