• mysifer

    bröllop 2010 nr 4

    här diskuteras allt som hör bröllop till och det mesta mellan himmel och jord.

    planeringsgalningarna som hänger här inne är:

    MissMijah, 26 år, Partille, 15.09.2009
    lillamaa, 22 år, Kalix vinter 2010
    Gyrethe, 26 år, Visby XX.02.2010
    pandis81, 27 år, Huddinge 24.04.2010
    mysifer, 24 år, Jönköping 08.05.2010
    Tinzi, 24 år, Göteborg 08.05.2010
    Kenttjej, Göteborg XX.05.2010
    Snartsjuksköterska, 22 år, Tullinge XX.05/06.2010
    Aprikos, 24 år, Höör 05.06.2010
    En midsommarnattsdröm 23.06.2010 Gävle
    Loviset 29.07.2010
    Fenixx, 26 år, hemlig ort 31.07.2010
    Evasdottir10, 28 år, Bjärnum 31.07.2010
    haennish 07.08.2010
    LillaEllan, 22 år, Stockholm 28.08.2010
    FruHögstadius, 20 år, Morgongåva 25.09.2010
    Kultis, 27 år, Stockholm 02.10.2010

    utan datum
    Brudgummarna, maj 2010
    sanber, 23 år, Övik sommaren 2010
    Starfish, 24 år, Gävle sommaren 2010
    Princess Nightingale, 28 år, Göteborg sensommar 2010
    Humlan66,sensommar 2010
    Rosesarered, 22 år, Stockholm sommar 2010
    jenba, 23 år, Uppsala
    Teserese, 28 år, Hässleholm
    Iluna, 23 år, Stockholm
    Paradisfågel, 20 år, Borlänge

    de första trådarna finns här:
    www.brollopstorget.se/Forum-1-69/m2661995.html
    www.brollopstorget.se/Forum-1-9/m2981596.html
    www.brollopstorget.se/Forum-1-9/m2981596.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-09-24 15:52
    rätt datum för Fenixx ska naturligtvis vara 03.07.2010

    slarvfel av mig..

  • Svar på tråden bröllop 2010 nr 4
  • MissMijah

    Jag är på!
    det var ju min idé, så vore konstigt om jag vore emot, haha!

  • MissMijah

    Här kommer receptet på hallonpanacottan flickor:

    Ingredienser
    1/4 l hallon
    1/2 dl hallonsaft
    1/2 dl vatten
    1/2 dl Dansukker Gelésocker Multi

    100 g vit choklad
    3 dl grädde
    1 dl Gelésocker Multi

    Lägg hallon i botten på 4 glas. Koka upp saft, vatten och Gelésocker Multi. Fördela saften över hallonen. Ställ i kylskåp för att stelna.

    Lägg choklad, grädde och Gelésocker Multi i en kastrull och smält på svag värme. Låt därefter koka i 1/2 minut. Ställ åt sidan för att svalna.

    Fördela därefter blandningen på hallongelén. Ställ hallonpannacottan i kylskåp till serveringen.

  • JBB

    MissMijah:

    Sidor med lite allt möjligt, allt från klänningar till dekoration. Jag vet inte men något åt det hållet

    ååh den där hallonpanacottan måste jag prova

  • MissMijah

    JBB: panacottan är underbar! missar man den så missar man något för livet

    Hm jadu. Undra vad man kan ge dig för tips på sidor. googla?

  • mysifer

    www.projectwedding.com har en massa inspirationsbilder och smått och gott

    pannacottan måste testas! en fråga bara: gör du den i formar som du serverar i eller stjälper du upp dem så att hallongelén kommer överst?

  • MissMijah

    my: jag brukar göra dem i cocktailglas som de är det rosa i botten alltså, så får det stelna o kylen sen tar jag den vita chokladen över. och så in i kylen igen.

  • pandis81

    missmijah:
    ska hallonsaften vara koncentrerad eller utspädd??
    låter smasken.

  • mysifer

    okej

    om man skulle vilja kan man väl lika gärna lägga sakerna i glaset i omvänd ordning eller?
    vet inte varför men jag har fastnat i tanken att pannacottan ska vara underst och gelén över..går ju lika bra vilket som.


    MissMijah skrev 2008-12-03 14:17:48 följande:
    my: jag brukar göra dem i cocktailglas som de är det rosa i botten alltså, så får det stelna o kylen sen tar jag den vita chokladen över. och så in i kylen igen.
  • lindacecilia

    MissMijah skrev 2008-12-03 10:53:25 följande:


     alltså vi måste ju bara ta en träff nån helg tjejer. äta och dricka, svänga våra lurviga

    Vad säger ni om detta?

    En massa bridzillas på g? {#lang_emotions_wink}{#lang_emotions_cheers}

    Vi är två som är på just nu!


    ¤evig kärlek till min ingemar¤
Svar på tråden bröllop 2010 nr 4