• je0905
    Äldre 13 Aug 20:35
    31472 visningar
    230 svar
    230
    31472

    Böllop Umeå 2009!

    Hej! Både Rex och Scharinska har ju fina festvåningar. Har för mig att Invito också har en.

  • je0905
    Äldre 13 Aug 20:54
    #3

    Vilken underbar idé, lät ju jättemysigt!

  • je0905
    Äldre 14 Aug 22:08
    #5

    Vad skönt att ni kommit på en lösning som passar er. Man kan ju ha precis lika roligt utan alkohol eller kanske rent utav roligare! Klyschigt men sant. Själv dricker jag nästan aldrig men det beror mest på att jag inte tycker att det är gott..
    Vi kommer troligtvis att ha festen i Göstas loge, Yttersjö. Där blir det middag och sedan dans och en massa lekar. Ska kanske ha en singstar-tävling, min släkt mot hans..

  • je0905
    Äldre 15 Aug 20:12
    #7

    Ja, att få barn förändrar verkligen mycket. Ska dina vara näbbar? Tror det kan bli hur kul som helst med singstar men jag tror inte att mamma och pappa kommer att tycka det.:) Vi är inte heller så mycket för det där formella så därför kommer vi inte heller att ha någon särskild dresscode. Gästerna får väl använda sitt sunda förnuft men man behöver absolut inte komma kädd i kostym och slips eller klänning om man inte vill.
    Jag var faktiskt och tittade på brudklänningar idag!! Det kanske är tidigt, vi gifter oss den 30 Maj men jag kunde inte hålla mig längre.:) Jag hittade 2 stycken som jag tyckte om, en halterneck och en axelbandslös. Vilken beslutsångest! På tisdag tänkte jag gå till ateljé a&k och se vad som finns där. Utbudet på klänningar är ju inte så jättestort här i stan. Har du börjat titta på någon än eller sett ut någon särskild modell du skulle vilja ha?

  • je0905
    Äldre 15 Aug 22:57
    #12

    Låter som att vi har ungefär likadan figur. Provade faktiskt en sån där sjöjungfrumodell idag, såg inte bra ut, haha!:)
    Vi har också tänkt boka Stora hotellet, var och tittade på rummen och dom såg jättemysiga ut. Vi skulle gärna vilja åka till Kina eller Japan på bröllopsresa men vi måste nog spara ihop lite mer pengar innan dess. Inbjudningskorten tänkte jag ha i rosa och vitt. Jag skriver ut texten på ett vitt papper, klistrar fast det på ett lite större rosa och knyter sen ett rosa band runtom. Vart ska du sminka dig någonstans?

  • je0905
    Äldre 16 Aug 21:00
    #14

    Okej, själv ska jag göra håret och sminket på wish. Ska du ha slöja? Jag har tänkt ha rosa som tema, rosa blommor i buketten och något rosa på borden också. Jag har inte riktigt bestämt mig för vilka blommor jag ska ha i buketten, skulle vilja ha något vårigt. Ett tag funderade jag på körsbärsblommor men det kanske inte funkar, tulpaner och anemoner(heter dom så?) är också fint. Gärna något ljusrosa. Annars funderar jag på en bukett med vita blommor och mycket grönt. Har du kanske nåt bra tips?

  • je0905
    Äldre 17 Aug 18:05
    #16

    Oj hjälp, det kommer att bli svårt att bestämma sig.. Vad ska du själv ha för typ av bukett, ska du göra den själv?

  • je0905
    Äldre 17 Aug 23:20
    #18

    Det låter verkligen superfint! Verkar som att du hittat din drömbukett.

  • je0905
    Äldre 18 Aug 19:43
    #19

    Hur har ni tänkt göra med vigseln? Ska ni ha någon solosång? Vilken kyrka gifter ni er i förresten?

  • je0905
    Äldre 18 Aug 21:20
    #21

    Ja den kyrkan är jättevacker, Vi ska gifta oss i Tegs kyrka. Den är ju inte så fin men det är väl inte det viktigaste. Dessutom så känns det precis som du säger, som "vår kyrka" då vi är tegsbor.
    Jag har en tjejkompis som ska sjunga men ingen som kan spela något instrument. Vi har inte riktigt bestämt sånger än, det är svårt att hitta någon bra. Antingen handlar det om brustna hjärtan eller också blir de jättesliskigt. Vi funderar på Come away with me - Norah Jones och ev. Nothing else matters - Metallica. Vi ska iaf ha Forrest Gump Suite - Alan Silvestri som ingångslåt. Det bestämde jag för flera år sedan! Har du fått tag på någon bra präst?

Svar på tråden Böllop Umeå 2009!