• Mikabe­lla
    Äldre 23 Jul 17:57
    268602 visningar
    25 svar
    25
    268602

    Konstiga episoder på dagarna med trötthet, illamående, lätt yrsel och tryck över bröstet känsla.. Vad kan det vara? Börjar bli orolig..

    Åh var rädd om dig! Jag har längre lidit av kroniska magproblem. Jag har bättre o sämre perioder. När jag är riktigt dålig i magen blir jag väldigt stresad, lider av dubbelslag på hjärtat och allvarliga smärtor i magen. Jag kan inte äta utan att bli väldigt väldigt trött efteråt. Allt blod går ner i magen o jag blir yr o orklös. Självklart sätter sig mina problem lite på psyket emellanåt, men jag är till naturen väldigt positiv o försöker verkligen att inte låta mig nedstämmas! Alla är vi dock olika o man reagerar olika! Slarva inte. Och om igen var rädd om dig!

    Gå till doktorn. Var bestämd o förklara din panik, rädsla början till ångest. Ångest kommer ju såklart av stresen och ovetandet! GÅ TILL DIN LÄKARE! Inte känna dig dum! Det är hans/hennes jobb att hjälpa dig!

    Har du tänk på borelia?!

Svar på tråden Konstiga episoder på dagarna med trötthet, illamående, lätt yrsel och tryck över bröstet känsla.. Vad kan det vara? Börjar bli orolig..