Inlägg från: Krokodill |Visa alla inlägg
  • Krokodill

    080830

    Jag blir också gift den 30:e! Känns inte riktigt verkligt för mig heller!! Men roligt ska det bli!

    Inte så mycket under kontroll som jag skulle vilja, men det känns inte helt kört i alla fall! ;)

  • Krokodill

    Vigselförordnare är bokad och vigselbevis och hindersprövning kom igår, så vi lär nog bli gifta! (Vi får se under vilka former det blir, bara...)

  • Krokodill

    Det är bara att gratulera oss och önska oss lycka till med vår stora dag!! ;)

  • Krokodill

    Här känns det som att "Att-göra"-listan bara växer utan att man får bocka av något. Inte så kul...
    Låg i sängen och det bara snurrade av "hur ska vi hinnamed allt". Detaljer som tårtgarnering och hur vi ska dekorera lokalen, vad ska jag göra om jag inte hittar skor, hur ska det gå med minfrisörbokning, mm. Problem som jag omöjligt kan lösa mitt i natten och som definitivt finns kvar imorgon! Därför sitter jag här istället! ;) Hoppas ni andra sover gott!!

  • Krokodill

    Sorry att det är så tokigt skrivet, men min space-knapp är glapp!

  • Krokodill

    Visst känns det både som att det är gott om tid kvar, samtidigt som det känns som att det är på tok för lite tid!!

  • Krokodill

    Jag har också massor kvar att göra, klänningen är fixad men det är skor och underkläder kvar... Jag vet ganska exakt vad jag vill ha så det blir nog bara att åka iväg och handla det! (Håll tummarna!) I övrigt så verkar det falla på plats ganska bra... Mycket kvar att göra men schemat verkar hålla!

    Otroligt vilken skillnad det gör att ha fått sova ordentligten natt!

  • Krokodill

    Igår hämtade jag och m2b våra ringar!! Men hur ska man kunna vänta en hel månad på att få börja använda dem?

  • Krokodill

    Augustirosen; jag kommer också boka in en en tid på Face eller Makeup Store och sedan fixa sminket själv på dagen B. (Håller tummarna att jag inte ska vara nervös och skakig...)
    Jag kommer att ha tunna nylonstrumpbyxor eftersom jag har en gaska kort klänning (strax under knäet). Kan nog se lite tacky ut med stay-ups när man har kortare klänning, eller?

  • Krokodill

    Igår känndes det bara helt underbart i hela kroppen när jag tänkte på att jag ka gifta mig med min m2b! Sedan kom "panikkänslorna" när jag insåg hur myckat det är kvar att ordna! Egentligen är det inte så mycket, men med två 11-månaders illbattingar hemma är det svårt att åka iväg och "fixa" eller ens sitta i telefonen. Skulle behöva barnvakt en vecka för att dra ihop allt :-P !

  • Krokodill

    Tack Lollick! Det låtersom en bra idé! Min mamma har fortfarande semester...

  • Krokodill

    Jag har fått massor gjort i helgen! Alla inblandade vet numera ganska exakt vad de ska göra innan, under och efter den stora dagen så där kunde jag stryka massor från min lista! Bordsdekorationerna är klara! Underbart är det! Det har vägt tungt på mitt sinne fram tills nu. Min brudbukett är beställd och kommer att bli jättevacker! Jag har dessutom hittat de perfekta smyckena till min klänning! Dessutom håller min mor på att göra klart festhäftena! Redigera och trycka! Så skönt att slippa den biten!

  • Krokodill

    Stort fett lyckograttis till oss alla!!!
    Jag hade den bästa dagen i mitt liv i lördags! (Förutom mina barns födelse...) För det första så blev jag troligtvis hippad sist av alla, nämligen fredag kväll!! Trodde jag skulle smälla av! Jag förväntade mig ingen hippa eftersom en av systrarna skulle komma från Oslo bara dagen innan och de allra flesta av mina vänner bor ganska långt ifrån mig! Kul var det! Efter en härlig middag blev det spamys med skumpa!

    Under pojkarnas kalas som började 13.00 så var vi utomhus och vädret höll sig ok. Lite blåsigt och kyligt, men det gick bra! Sedan kl. 16.00 när det var dags för vigsel, också det utomhus, så klarnade himlen upp, solen sken och värmde, och det var så vackert som det kunde varit! Vigselceremonin var otroligt känslosam och vacker med Magnus bröder som sjöng! Helt underbara bröder jag fått! När alla hade gratulerat och kramat oss och vi var påväg till bilarna för att ta oss till festlokalen för middag så öppnade sig himlen och regnet bara öste ner!! Helt otroligt! Det var som att det hade väntat på att vi skulle bli klara innan det satte igång!

    Middagen var suverän, (Magnus hade lagat all mat och tårtorna!!) och feten superrolig! Dessutom så fick vi otroligt fina presenter! Det enda som inte riktigt fungerade var schaufförerna som vi lejt (ett par kompisar till lillasyrran). Någon gång under kvällen slutade de att köra utan att meddela och sedan gick de inte att få tag på! Visade sig att de fått "tråkigt" och dragit till en annan fest där de inte behövde köra! Som tur var så var det inte så många av gästerna kvar som behövde ta taxi...

    Jag och Magnus kom hem vid halv fyra på morgonen efter att ha fått taxiresan i bröllopspresent av taxischauffören! Grannen hade lånat ut sitt sovrum till oss och när vi kom dit så var det tända ljus och supermysigt! (Pojkarna sov hos mina föräldrar!)

    Helt underbar dag som jag fick dela med min underbara man och barn och våra underbara familjer och vänner! Jag kan bara hoppas att ni andra har haft det lika bra!

  • Krokodill

    Hoppas alla har kommit ihåg att ändra sin status här på bt!

  • Krokodill

    Jag har inte fått några papper ännu och har hört att det kan ta upp till en månad innan det blir fixat. Jag hoppas verkligen att det går fortare än så!

  • Krokodill

    Jag ringde precis till Skattemyndigheten eftersom jag inte fått några papper ännu och tyckte att det nog borde vara dags...

    Gissa vad handläggaren säger? VIGSELN ÄR INTE REGISTRERAD!!! Nu måste jag försöka få tag på vår vigselförrättare och höra vart papperen har tagit vägen! *kokar*

Svar på tråden 080830