• Bride in Englan­d
    Äldre 8 Jul 17:42
    33299 visningar
    13 svar
    13
    33299

    Cellförändringar i livmodertappen, någon?

    laris skrev 2008-07-08 17:08:22 följande:
    Tack alla för era svar! Känner mig mkt lugnare. Konstig det där med läkare som inte förklarar något vidare. Självklart kan det ju bero på att det inte är någor farligt men man blir ju orolig när man hör ett meddelande på telsvararen som säger att man har en förstadie till cancer.Vart tar våra skattepengar vägen eg?? Ni borde få mina iaf
    Fy vad daligt!! Har aldrig hort pa maken till klumpighet. Klart man blir jatteradd om man far ett sadant meddelande!!! Sant lamnar man ju inte meddelande om - namner man cancer tror ju folk naturligtvis att det ar nagot allvarligt.

    Jag genomgick samma sak ocksa - de som redan svarat har dock redan beskrivit hur det gar till, for mig var det ocksa bara en bedovningsspruta och det tog ca 15 minuter. Jag fick ett brev till att borja med, det forklarade iofs att chansen att det var cancer var minimal men man blir ju anda orolig!! Det ar senare som jag fatt reda pa att det inte alls ar nagot farligt, bara en sakerhetsatgard eftersom att om man inte gor nagonting at det kan det i framtiden utvecklas till cancer.

    Man tycker ju att de borde vara lite battre pa kommunikationen med medmanniskor.

    Men som sagt, oroa dig inte utan kann dig trygg i vetskapen att de har koll pa dig och tar bort saker i tid
Svar på tråden Cellförändringar i livmodertappen, någon?