• laris
    Äldre 7 Jul 20:00
    33217 visningar
    13 svar
    13
    33217

    Cellförändringar i livmodertappen, någon?

    Fick i förra veckan reda på att jag har en förstadie till cancer i livmodertappen. Kommer att behöva operera bort en bit och kommer såsmåningom att bli kallad, men hittills har jag inte fått så mycket information, varken om själva ingreppt eller "sjukdomen". Har någon gått igenom samma sak? Hur går operationen till och hur påverkas chansen att bli med barn?

    Som ni märker så har jag en hel del frågor så dela med er av allt ni kan om ämnet och av era erfarenheter!

  • Svar på tråden Cellförändringar i livmodertappen, någon?
  • laris
    Äldre 7 Jul 20:21
    #1

    Ingen??

  • laris
    Äldre 7 Jul 20:43
    #4

    Jo, det är ju det som gör mig arg...min gynokolog lämnade ett meddelande å min mobil...Försökte rinmga han flera dagar i rad utan lycka.

    Och nu har jag fått ett brev om att jag står i kö för operation.


    egensinnig skrev 2008-07-07 20:40:59 följande:
    Jag hade samma sak för ca 10 år sedan. Det gick bra och för 1 år sedan fick jag mitt första barn. Alla cellprov efter har varit bra.Så oroa dig inte för mycket och kräv att en läkare svarar på alla frågor du har - det har du rätt till!! Det är därför vi betalar en massa skatt...........
  • laris
    Äldre 8 Jul 17:08
    #10

    Tack alla för era svar! Känner mig mkt lugnare. Konstig det där med läkare som inte förklarar något vidare. Självklart kan det ju bero på att det inte är någor farligt men man blir ju orolig när man hör ett meddelande på telsvararen som säger att man har en förstadie till cancer.

    Vart tar våra skattepengar vägen eg?? Ni borde få mina iaf

  • laris
    Äldre 8 Jul 20:00
    #12

    Nu har jag googlat en hel del och det verkar som alla redan har nämnt här att det är vanligare än vad man tror. Nu vill jag bara få det överstökat. Kommer att ringa efter min semester och ta reda på hur länge jag måste vänta.

    Som sagt, tack för alla svar!

Svar på tråden Cellförändringar i livmodertappen, någon?