• batwom­en
    Äldre 10 Jun 23:13
    31181 visningar
    271 svar
    271
    31181

    Umeåbrudar 2008!

    Jag har inte haft lika kul som ni på hipperna (gratulera er)
    Jag tog bort min galla i måndags och jag blev tyvärr inne över natten så jag missade sönernas skolavslutning
    Men nu är den elaka gallan borta så jag behöver inte bekymra mig för ett gallanfall på bröllopsdagen, ett bekymmer mindre

    Desto roligare är att vi ska äntligen titta på druidgården, hoppas lokalen är fin. Jag har målat upp en ganska mörk historia i mitt huvud så det kan nog bara bli bättre än det.

  • batwom­en
    Äldre 14 Jun 12:22
    #20
    Nomea skrev 2008-06-11 07:10:32 följande:
    Aj då! Men va skönt att den är borta iaf...! Men du vet väl om att du kan få "anfall" även fast gallan är borta..? Lycka till med titten på druidgården!
    Det blev ingen titt på druidgården, jag fick åka in akut till lassa igen (03,00 onsdga morron) för magsmärtor! om vad det var vet jag inte riktigt. men jag fick i alla fall beh för infektion. Kom hem i går kväll lycklig för att ha sluppit ut
    Humm hur kan man få gallstensanfall utan galla???

    Grattis till era lyckade hippor,jag blir både avis och lite fundersam om hur min hippa ska bli. När min kompis tittade på vårat "schema" och konstaterade att det inte blir lätt att få till en hippa
    PS. Just nu testar jag mobilt bredband i stugan å det funkar (som modem ungefär i fart) så nu slipper ni inte mig på helgen heller
  • batwom­en
    Äldre 15 Jun 22:57
    #28
    tomtebobrud skrev 2008-06-15 07:19:20 följande:
    Batwoman- jag har också opererat bort gallan, det gjorde jag -99Man kan få nått som kallas för "spök känning"Jag har haft känning av det någon gång , men både du och jag vet ju hur det är att ha et akut anfall och en spökkänning är en fis i rymden.
    Hihi.. tack för den "fisen" nu blev jag lugnare
  • batwom­en
    Äldre 17 Jun 08:13
    #35

    Grattis PN78.
    Ni verkar att ha haft en super helg. 51 gäster vi kommer att ha ca 52 (i dagsläget i alla fall)
    Ska ringa o fixa en date med han med nyckeln till druidgården så vi får se lokalen i förväg snart
    Lycka till med resten av era dagar som gifta...

  • batwom­en
    Äldre 25 Jun 09:21
    #70

    Jag ska "konsultera" om min håruppsättning i dag hoppas att jag kommer överens med frissan. Fast jag är nog oroligare om sminkningen. Hoppas att den ingår i konsultationen då de är på samma ställe. Liss salong i holmsund.... Ni som varit där är ni nöjda?
    Jag är så petig med håret men sminkningen vete sjutton ingen har sminkat mig förutom syrran å då var vi ca 12-14 år, = en evighet sen... nervös jag näää

  • batwom­en
    Äldre 25 Jun 09:25
    #71
    Camsan skrev 2008-06-23 20:10:30 följande:
    Till värdpar och toastmaster sitter jag och klurar på själv. Men vi funderar på att bjuda ut dem på middag till hösten.
    Middag för värd och toast, det låter som en superb ide tror att jag snor den direkt.
    Hade tänkt att betala en enklare fest frisyr till min värdinna som kommer att vara med mig hela dagen. Hon har ett lite besväligt hår att få snygt. Men midda låter trevligare (även för oss).
  • batwom­en
    Äldre 26 Jun 23:37
    #75
    Munchkin skrev 2008-06-25 18:59:28 följande:
    Jag var dit på konsultation förra veckan, fick varken provuppsättning eller provsminkning, men hon gick igenom allt som hon skulle göra och hur hon tänkt det, så jag känner mig nöjd och det verkar som att hon har koll på saker och ting.Hoppas du känner likadant batwoman
    En slarv uppsättning fick jag med ett fåtal nålar och lite löshår då vi provade två ideer som jag hade. Sminkning nix, bara prat om färger som hon skulle använda. Men det kändes bra hon lyssnade och jag ska dit två dagar innan och färga håret så det blir lika som löshåret. Jag har haft rött i håret och färgat tillbaka till brunt men det röda lyser igenom på topparna. Inte så snyggt. Hon var bussig å jag behöver inte köpa löshåret utan bara låna det . en utgift mindre...
  • batwom­en
    Äldre 28 Jun 08:11
    #81

    Munchkin. Avanserat sätt att överlämmna en lista på
    Hoppas dagen blir som kvällen i går, trevlig(som jag förmodar att den var).

  • batwom­en
    Äldre 28 Jun 08:13
    #82
    Camsan skrev 2008-06-27 07:24:27 följande:
    Ja, då har vi landat på dagen före dagen med stort D Igår var jag och handlade med våran kock och det skall bli så roligt att få laga maten med honom i em/kväll. Det blir spännande att se vad han skall göra för smarrig buffe.. På förmiddagen blir det att handla en massa saker, tårtan levereras i dag, fixa växelpengar, duka i ordning båda lokalerna, jag har packat min väska inför morgondagen, värdinnan hämtar buketten och lunch åt mig i morgon.Någon som har sista minutentips???
    Nää bara njut dagen kommer aldrig åter
    Ta mycke kort.
  • batwom­en
    Äldre 4 Jul 09:08
    bummel skrev 2008-07-03 22:13:34 följande:
    Nu har jag gjort en provdukning här hemma.. Bild finns i galleriet. Vad tycker ni, behöver man nått grönt också eller räcker det såhär? Vi har funderat på murgröna som man kan lägga som rankor längs mitten. Nån som vet var man kan få tag i det isf?
    Snyggt! På teg, affaren som ligger vid ök.(hjärnsläpp kommer inte på nammnet men så kommer jag från jobbet nu ) har de plast murgröna som är helt ok. men som sagt florister har det oxå.
  • batwom­en
    Äldre 13 Jul 09:42

    Druidgården rymmer 90 pers och ligger mitti stan kostnad 3500kr
    enda nackdelen är mörkbrunt tak men annars mysig och välordnad lokal.

  • batwom­en
    Äldre 11 Aug 11:16

    Nu är jag oxå fru, vi hade en himla tur med vädret då all fotografering skedde ute på Bölesholmarna.
    Bilderna får ni se senare då de bilder fdladye tog kommer om ett tag och min kamera tog kompisen hem, då hon ville lägga in bilderna innan hon lämmna tillbaka kameran.
    Jag tycke synd om de som gifte sig lördagen då det formligen öste ner i Umeå. Bra städ väder dock
    Jag kan varmt rekomendera Åke Svan som underhållare då han höll tempot uppe trots att maten blev försenad. Proppar gick så maten blev inte klar i tid. De kom på så småningom på att det inte gick att diska och ha på ugn samtidigt! Nack delen var att vi inte kom igång med dansen före 22.30 lite sent, men vad gör det när man har trevligt i alla fall.


    butterfly0725 skrev 2008-08-10 19:59:29 följande:
    oooops det skulle visst vara 22:30 vi åkte in till stora hotellet. vi stannade inte i någon bröllopsuite utan den enda rummet de har med en terass, man har en härlig utsikt av älven från där.
    Hej vi låg i rummet brevid! Vi passerade erat rum kl 03 på natten Vi steg upp å gick ner å åt frukost då vi hade en del gäster på hotellet som vi åt med. Såg 3 frukostbrickor som skulle till brudpar. Var kanske någon eran??..
  • batwom­en
    Äldre 13 Aug 10:46

    butterfly0725, damen var nog min mor hon är lite mera morgonpigg än jag, vi hade rum 394 . Festen blev lyckad och vi fick till fönstret med all mörk gardin. Bilder så snart jag får några. Grattis ni andra som gift er nu. Vist är det underbart Jag håller med någon som skrev tidigare, dagen tar slut för fort...

  • batwom­en
    Äldre 17 Aug 19:42

    Hej ni som har erat trevliga kvar, är ni intreserad av lite bordsdekor?
    Jag har ljuslyktor 10 st, ljusfat 15 st tror jag. silvergråa stenar 5-6 burkar, klasklara stenar 2 burkar. Konjaks kupa 65 cl 10 st, Jag hade 4 rosor i dom. Bilder kan mailas vid behov att se.

Svar på tråden Umeåbrudar 2008!