• PN78
    Äldre 6 Jun 19:37
    31531 visningar
    271 svar
    271
    31531

    Umeåbrudar 2008!

    Öppnar denna fortsättningstråd så att jag hittar tillbaka till er, såg att nuvarande tråd stängs 080610. Jag går på semester nu och kommer endast titta in då och då.

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2008!
  • PN78
    Äldre 8 Jun 21:28
    #5
    Nomea skrev 2008-06-08 08:27:27 följande:
    PN78 skrev: Jag har nu gått på semester och vi kommer bege oss norröver för att vara i Umeå på måndag. Nu är det verkligen nära till bröllopet. Det ska bli väldigt skönt att komma upp till Umeå och fortsätta planeringen på plats.Hoppas bara att vi inte glömmer någon viktig sak i huset, det är lite långt att vända tillbaka:)När är det ni gifter er?Har ni klar all planering eller?
    Det mesta är nog klart. Bröllopet är på lördag kl 15.00!
    Ska träffa frisören på tisdag morgon, DJen på lunchen, onsdag möte med prästen och tjejen som skall göra makeupen. Sedan börjar gästerna ramla in på torsdag. Många kommer söderifrån så de passar på att komma upp några dagar innan för att få se Umeå lite. Det stora som ej är klart är att skriva ut festprogrammet och vigselprogrammet. Festprogrammet tänkte vi ta tag i morgon och vigselprogrammet efter att vi träffat prästen.
    Håller nu mest tummarna för att vädret inte skiter sig, å andra sidan är det det enda som vi inte kan planera...
  • PN78
    Äldre 16 Jun 16:14
    #29

    Hej! Nu är jag fru...helt underbar dag i lördags!
    Vädret kunde inte bli bättre och vi har idag hämtat fotografierna från fotografen och jag är nöjd. Festen var på Druidgården, helt perfekt lokal. Vi hade 51 gäster och det fanns gott om utrymme. (Batwomen super bra lokal)
    Det blev fest i tre dagar, fredag kväll bjöd vi de långväga vännerna på skumpa i vår svit på Plaza. Lördagen var stora dagen och började med sovmorgon till kl 09.00 och sedan en lång härlig hotell frukost. Frisyren och sminket blev bra och jag kände mig inte alltför nervös. Vigseln var helt underbar!
    Festen höll på till kl 03.40, DJen skulle sluta spela kl 02.00 men han hade haft så roligt...
    På söndagen hade vi brunch med gästerna på Plaza och där öppnade vi även presenterna.

    Ni har något helt underbart att se framemot, njut och ta in alla intryck och atmosfären.

  • PN78
    Äldre 19 Jun 15:27
    #55

    Ett tips; vi köpte en tapetrulle och använde det som löpare. Det blev häftigt, hittade en tapet i exakt samma färg som vårt färgtema. Vi delade tapeten på hälften och det blev perfekt bredd. Fick denna rekommendation av floristen!

Svar på tråden Umeåbrudar 2008!