• Nomea
    Äldre 8 Jun 08:26
    31502 visningar
    271 svar
    271
    31502

    Umeåbrudar 2008!

    Hej, nu har jag hittat hit också!

  • Nomea
    Äldre 8 Jun 08:27
    #3

    PN78 skrev: Jag har nu gått på semester och vi kommer bege oss norröver för att vara i Umeå på måndag. Nu är det verkligen nära till bröllopet. Det ska bli väldigt skönt att komma upp till Umeå och fortsätta planeringen på plats.
    Hoppas bara att vi inte glömmer någon viktig sak i huset, det är lite långt att vända tillbaka:)

    När är det ni gifter er?
    Har ni klar all planering eller?

  • Nomea
    Äldre 9 Jun 07:45
    #6
    PN78 skrev 2008-06-08 21:28:17 följande:
    Det mesta är nog klart. Bröllopet är på lördag kl 15.00!Ska träffa frisören på tisdag morgon, DJen på lunchen, onsdag möte med prästen och tjejen som skall göra makeupen. Sedan börjar gästerna ramla in på torsdag. Många kommer söderifrån så de passar på att komma upp några dagar innan för att få se Umeå lite. Det stora som ej är klart är att skriva ut festprogrammet och vigselprogrammet. Festprogrammet tänkte vi ta tag i morgon och vigselprogrammet efter att vi träffat prästen.Håller nu mest tummarna för att vädret inte skiter sig, å andra sidan är det det enda som vi inte kan planera...
    Va härligt att det mesta är klart då!
    Har ni skrivit klart fest och vigselprogrammet då? Eller iaf att det är snart klart?
    Nej, vädret kan man ju inte planera tyvärr... Hoppas det blir fint för er!
  • Nomea
    Äldre 10 Jun 06:15
    #9

    Filifjonkan2 och Tomtebobrud: Va kul att bli hippade! Låter som om ni båda har haft supertrevligt!

  • Nomea
    Äldre 11 Jun 07:10
    #11
    batwomen skrev 2008-06-10 23:13:40 följande:
    Jag har inte haft lika kul som ni på hipperna (gratulera er)Jag tog bort min galla i måndags och jag blev tyvärr inne över natten så jag missade sönernas skolavslutning Men nu är den elaka gallan borta så jag behöver inte bekymra mig för ett gallanfall på bröllopsdagen, ett bekymmer mindre Desto roligare är att vi ska äntligen titta på druidgården, hoppas lokalen är fin. Jag har målat upp en ganska mörk historia i mitt huvud så det kan nog bara bli bättre än det.
    Aj då! Men va skönt att den är borta iaf...! Men du vet väl om att du kan få "anfall" även fast gallan är borta..?
    Lycka till med titten på druidgården!
  • Nomea
    Äldre 13 Jun 17:59
    #15
    annaomatte skrev 2008-06-13 10:39:26 följande:
    Åh gud, jag blev "hippad" igår av tjejerna på jobbet och är troligen knappt nykter ännu... De lyckades total-lura mig och jag var i chock första halvtimmen..haha. Jag fick ta på mig en jättelång slöja och åka motorcykel med en kille jag aldrig träffat. Sen var vi hemma hos en av tjejerna och de hade lagat mat och vi drack champagne och vin och babblade hela kvällen. Fick en bok av dom om hur män fungerar och de delade generöst ut sina egna tips (de som varit gifta länge..). En helt fantastisk kväll och jag hade ingen aning om att de skulle "hippa" mig. :) Och nu ska jag snart iväg och jobba, fick sovmorgon iallafall..tur! Förresten, är det någon av er som hyr dukar/servetter på Holmsundstvätten och vet vad detta kostar på ett ungefär?Piasfoto; Red and Black är fantastiskt fint och mysigt. :)
    Va kul!
    Verkar som en hel-kul kväll!!
  • Nomea
    Äldre 13 Jun 18:00
    #16
    Camsan skrev 2008-06-13 13:13:50 följande:
    Äntligen fick jag tillbaka mina pengar från Topdress.. Skickade klänningen för över 2 veckor sedan och säljaren hämtade inte ut paketet. Så nu kan jag släppa detta och gå vidare med resten..
    Härligt att du fick tillbaka pengarna!
  • Nomea
    Äldre 14 Jun 19:19
    #21
    batwomen skrev 2008-06-14 12:22:49 följande:
    Det blev ingen titt på druidgården, jag fick åka in akut till lassa igen (03,00 onsdga morron) för magsmärtor! om vad det var vet jag inte riktigt. men jag fick i alla fall beh för infektion. Kom hem i går kväll lycklig för att ha sluppit utHumm hur kan man få gallstensanfall utan galla???Grattis till era lyckade hippor,jag blir både avis och lite fundersam om hur min hippa ska bli. När min kompis tittade på vårat "schema" och konstaterade att det inte blir lätt att få till en hippa PS. Just nu testar jag mobilt bredband i stugan å det funkar (som modem ungefär i fart) så nu slipper ni inte mig på helgen heller
    Usch då!
    Nja, det räknas som gallanfall som jag har förstått det... Min mamma har tagit bort sin galla och även min svägerska. Dom kan fortfarande få "anfall". Vet inte riktigt hur jag ska förklara, men det är som ett vanligt gallanfall!

    Ja, blir också avundssjuk på alla hippor... min tärna bor låångt härifrån och har inte egentligen nån jag känner här i Umeå...
  • Nomea
    Äldre 14 Jun 19:20
    #22
    Munchkin skrev 2008-06-13 21:19:43 följande:
    Alltså...visst sägs det att olyckor kommer i grupper om 3, eller olyckor och olyckor, men dåliga nyheter?I så fall så bör alla dåliga nyheter sov kring bröllopet vara avklarade nu. Sen innan så har vi ju fått reda på att kantorn inte kan spela våra in och utgångsmarscher, bartendrarna hoppade av persoliga skäl av här i veckan och senaste bakslaget...Fick ett mejl från flygbolaget vi ska åke med ner till Stockholm innan vi åker vidare på bröllopsresan, om att flyget vi bokat kl 70.00 blivit ombokat till 10.00, vilket betyder att vu anländer i Stockholm 30 minuter EFTER det att vårt flyg till USA har lyft..grattis liksom. Men eftersom flyget är ändrat med mer än 30 minuter kostar ombokningen ingenting, däremot går det inga plan tidigare på morgonen utan vi måste åka ner dan innan och hitta ett hotell att spendera natten på.....känns som att nu får det vara bra, nu vill jag att resten av förberedlesrna ska gå enligt planerna.
    Stackare! Men det e ju tur att det går att fixa iaf...!
    Lycka till!
  • Nomea
    Äldre 17 Jun 18:14
    #44
    PN78 skrev 2008-06-16 16:14:00 följande:
    Hej! Nu är jag fru...helt underbar dag i lördags!Vädret kunde inte bli bättre och vi har idag hämtat fotografierna från fotografen och jag är nöjd. Festen var på Druidgården, helt perfekt lokal. Vi hade 51 gäster och det fanns gott om utrymme. (Batwomen super bra lokal)Det blev fest i tre dagar, fredag kväll bjöd vi de långväga vännerna på skumpa i vår svit på Plaza. Lördagen var stora dagen och började med sovmorgon till kl 09.00 och sedan en lång härlig hotell frukost. Frisyren och sminket blev bra och jag kände mig inte alltför nervös. Vigseln var helt underbar!Festen höll på till kl 03.40, DJen skulle sluta spela kl 02.00 men han hade haft så roligt...På söndagen hade vi brunch med gästerna på Plaza och där öppnade vi även presenterna.Ni har något helt underbart att se framemot, njut och ta in alla intryck och atmosfären.
    Grattis, grattis!
    Verkar ha varit en underbar dag!!
Svar på tråden Umeåbrudar 2008!