• chamor
    Äldre 3 Jun 10:28
    53121 visningar
    45 svar
    45
    53121

    Tagit min första cerazette! HJÄLP! :-)

    Ja då har jag precis tagit min första cerazette.. Vad har jag att vänta mig? Läst att många är väldigt missnöjda med den.. Några positiva erfarnheter här ute också eller? Hoppas det iaf...

  • Svar på tråden Tagit min första cerazette! HJÄLP! :-)
  • chamor
    Äldre 3 Jun 11:57
    #2

    Hoppas att det blir bra för mig.. Iaf att jag slipper mens på bröllop och bröllopsresa... Hur länge har du använt?

  • chamor
    Äldre 3 Jun 14:26
    #8

    ÅHHH! Va skönt att höra att några är nöjda iaf :) Är inställd på det värsta men vi får väl se :) Hoppas som sagt man slipper på bröllopet och resan!! :)

  • chamor
    Äldre 4 Jun 10:46
    #15

    Jo absolut! Håller taggarna utåt mot tabletten, känner efter och tänkte väl iaf hålla ut en månad får vi se.. Än mår jag bra.. Lite yr men de kan ju ha andra orsaker...

    Bara kul att faktiskt höra positiv respons.. Finns mest "hata cerazette" trådar är på BT.

  • chamor
    Äldre 23 Jun 10:14
    #24

    Har nu gått på dessa i 3 veckor och gick bra första 2. Nu har jag fått dessa menslinkande blödningar flera av er talar om. Hur länge höll/håller de på för er? Är det en engångsgrej eller kommer det tillbaka hela tiden?

  • chamor
    Äldre 25 Jul 22:52
    #29

    Va kul det är när den här tråden poppar upp ibland Har ätit i två månader och mår SÅÅÅÅ bra... Känner mig mindre pmsrubbad än innan och jämnare.. Inga biverkningar alls.. Finare hy, mer harmonisk, inga ömmande bröst.. Hade blödningar i typ en vecka men nu ingenting... Jag som var inställd på det värsta.. Ska dock ändå byta till p-stav om en månad.. Hoppas det går lika bra med den.. Är lite smådålig på att komma ihåg att ta piller... Hoppas jag mår lika bra av staven annars byter jag med glädje tillbaka!

Svar på tråden Tagit min första cerazette! HJÄLP! :-)