• konich­iwa girl
    Äldre 9 Apr 11:43
    53268 visningar
    35 svar
    35
    53268

    Ni med migrän - behöver tips på medicin

    Det är inte så att du äter antidepressiva? Jag har astma och äter Imigran utan problem, men SSRI och triptan i kombination kan göra att bieffekterna stärks (av vilken medicin? Jag minns inte, jag tror att det var triptan).

    För mig har det aldrig räckt med diklofenak, voltaren /T (eeze) eller dylikt. Det enda som fungerar är antingen att bekämpa med treo vid migränkänningar, eller Imigran. Nu äter jag dock antidepressiva och kan ta varken eller...

  • konich­iwa girl
    Äldre 9 Apr 14:01
    #11

    Jag har alltid med mig nässpray i fickan som jag kan ta om jag är borta någonstans (veckopendlar och brukar tillbringa fem timmar i sträck på bussen). Tar det också om jag mår väldigt illa, för ibland kräks jag av migränen. Så brukar man må illa och kräkas är nässpray bra.

    Men kan jag ta en tablett så tar jag det. Jag tycker att de hjälper bättre.

  • konich­iwa girl
    Äldre 9 Apr 16:46
    #17

    AnnaochHenrik: Å! Den såg ju helt PERFEKT ut den där migränhuvan!

  • konich­iwa girl
    Äldre 9 Apr 21:25
    #21

    Jag brukar få fästmannen att gå och blöta en handduk i iskallt vatten som jag lägger på pannan och över ögonen och ner bakom nacken. Det lindrar, men det blir ju onekligen lite blött.

  • konich­iwa girl
    Äldre 11 Apr 12:40
    #25

    Ja, jag måste också göra det. Det gör mindre ont då, annars sprider det sig känns det som. Men jag har alltid satt det i samband med att det sätter tryck på det onda.

Svar på tråden Ni med migrän - behöver tips på medicin