• error
    Äldre 11 Apr 12:11
    5419 visningar
    40 svar
    40
    5419

    Skellefteåbrudar och samhällena därkring!!

    Hejsan! Jag ska gift mig i augusti och bor utanför Skellefteå.. kul med en tråd för oss "härikring"

  • error
    Äldre 11 Apr 22:30
    #7

    Vi ska gifta oss i Kusmarks kyrka, vi har inte kommit till att skicka ut inbjudningskorten men dom är på G. Kläderna är beställda, min vän ska vara värdinna, inbjudningslistan är klar. Vi ska ta kuvertavgift och det svåraste är hur man ska formulera det i inbjudan.

  • error
    Äldre 25 Apr 09:33
    #8

    hej! finns det ingen fler som ska gifta sig i Skellefteå kommun i sommar? Jag är supernyfiken på var alla är i planering och vill gärna dela lite tips och erfarenheter.

  • error
    Äldre 26 Apr 22:20
    #12

    Ha, jag hade missat att ni ocå skulle gifta er i Kusmark.
    Kommer ni härifrån eller?

  • error
    Äldre 27 Apr 18:08
    #14

    f1bride: Jag ska göra håret hos mi frisör, men hon gör bara bröllopsfrisyrer på sina kunder och kompisar.. annars så vet jag inte så mycket eftersom jag är så nerkärad i min frisör att jag förmodligen aldrig kommer att byta frivilligt.

    DanKat: Jag kommer inte härifrån utan från Nordmaling, så förmodligen vet du inte vem jag är, men min sambo vet du säkert vem det är.. Jag heter iallafall Erika =)

  • error
    Äldre 4 May 08:52
    #28

    Oj, vad det har varit mycket nu, jobb, valborg, kalas, you name it!
    Jag har försökt hinna med att skriva ut alla inbjudningar oxå, det var meningen att dom skulle vara ute för länge sedan men kuverten blev fel. Och Nej, jag är ingen perfektionist =)
    ville bara inte ha en konstig färg på kuverten som inte alls passar, så det blev vita.
    Iallafall så ska jag posta dom idag hade jag tänkt så att våra blivande gäster får en bra start på veckan =)

  • error
    Äldre 5 May 23:16
    #32

    hej allihopa, här går det undan..
    Jag har inte gjort så mycket senaste dagarna, jag har funderat på ballonger och andra dekorationer men vet inte riktigt vad jag vill ha.
    betalade klänningen förra veckan, känns väldigt bra, köpt skor har jag oxå gjort. Jag ska ha en tiara som är superfin, väldigt enkel med tråd och lite pärlor SUPERBILLIG! Den kostade bara 179:- och det var verkligen bara den jag ville ha.

    DanKat: vad smart att välja ringana samtidigt, jag har jätteproblem med att välja vigselring eftersom min förlovningsring är så konstig. Jag hittade en som kostade 11.000 men ekonomin säger stop för det. Ska kolla upp andra alternativ oxå. Vad är det för ring du har köpt och vad är ett rimligt pris för er?

  • error
    Äldre 8 May 21:50
    #34

    Shit, nu har vi skickat ut inbjudningarna och jag undrar om jag inte bjudit för få.. det kommer väldigt mycket tankar just nu. Tex. har jag bjudit för få släktingar, jag har mer än 20 kusiner och min sambo har typ lika många. Det är omöjligt att bjuda alla och sedan få plats med kompisar så vi slopade släken, så när som på 6 av mina kusiner, mormödrar och farmor. Men det känns ändå som om alla räknade med att bli bjudna..

    Var bara tvungen att skriva av mig lite =)

  • error
    Äldre 11 May 01:20
    #36

    Vi har bjudit 73 vuxna och 30 barn, men alla barn kommer inte, men vi ville inte välja bort min blivandes syskonbarn så då fick alla komma =) Jag var inne på att inte bjuda några barn alls och jag älskar barn så det gör iofs inte så mycket. Ibland måste man ju böja sig för vad den andra som ska ta del av löftena tycker, eller?

  • error
    Äldre 12 May 20:40
    #40

    Oj, så pinsamt! Jag kom på två dagar innan vi skickade ut inbjudningarna att jag glömt att skriva ner en av lina kusiner på listan över inbjudna. Henne skulle jag ju verkligen bjuda!

    Iallafall så har vi gallrat och valt ut dom närmaste, men jag har flyttat en del och har kvar kontakten med dom flesta kompisarna från varje stad/tidpunkt i livet. Så många blev det men jag är övertygad om att om vi inte bjudit alla skulle det inte ha kännts lika bra.
    Det är väl som man själv känner, visst hade vi kunnat gallra ännu mer men det känndes inte bra för oss =)

    Så länge jag kan slappna av på min stora dag så är jag nöjd =)

Svar på tråden Skellefteåbrudar och samhällena därkring!!