• Äldre 8 Feb 01:09
    14776 visningar
    20 svar
    20
    14776

    ok att gästerna betalar egen dricka efter middagen?

    Skulle säga att de är mer vanligt att gästerna står för dricka i baren utöver de som inte brudparet bjuder på. Är en heeeeeelt annan sak om man själv kan köpa in alkohol. Vi ska göra samma. Blir nog att skriva vad det är för mat och vad som ingår i dryckesväg till dom olika rätterna. Samt skriv att sen blir det till ett självkostnadspris i baren :) det kommer vi skriva på vår bröllopshemsida tillsammans med annan bra att ha info, tycker de lätt kan bli för mycket på inbjudan annars.

    Lycka till!

  • Äldre 8 Feb 19:31
    #19
    Jeanettewikander skrev 2016-02-08 15:23:52 följande:
    Nu förstår jag inte. Ska ni köpa in egen alkohol eller ska ni vara på ett ställe som står för alkoholen? Det går väl inte att sälja alkohol för självkostnadspris om man inte köpt in den själv?
    menar att vi gör samma som ts:) sen blev formuleringen tokig. vi har festen på en restaurang och då får vi inte köpa in egen alkohol. vi bjuder våra gäster på dryck till alla rätter samt fördrink och avec sen får dom själva stå för dricka resten av kvällen:) varit på bröllop förr som gjort likadant (då har dom bara bjudit på vin) fast jag kan inte komma på att dom skrev det på varken inbjudan eller informationsbladet. vi kommer att skriva det så att allt är glasklart:) 
Svar på tråden ok att gästerna betalar egen dricka efter middagen?