• nilia
    Äldre 12 Feb 19:16
    37390 visningar
    21 svar
    21
    37390

    Herbalife någon??

    Hej!
    Jag körde herba förra året i drygt 9 månader. Piggare kan jag väl inte påstå att jag kände mig. Gick bara ner 3 kilo men jag tappade 7cm runt midjan. Just då kändes det ju kul! Men efter ett tag så fick jag magkatarr, väldigt svår och jobbig sådan. Min läkare påstod att det var pga herbalife. Hon sa att om man ska köra det så får man bara byta ut max 1 mål/dag. Sen så slutade jag äta herba och då gick jag upp allt + fick tillbaka min cm och lite där till=(

    Nu har jag istället börja träna vädligt mycket och äter på regelbundna tider och försöker äta lite nyttigare med ändå inte extremt. Och nu har jag redan på 3 veckor gått ner 1.5 kg och tappat 3.5cm runt midjan=) Men hebra fick jag ju hålla på i 5 månader innan det ens började hända något!

    Så ska jag vara helt ärlig så skulle jag inte rekommendera herbalife. Tror mer på att göra små förändringar i den vanliga maten man äter och röra på sig så mycket det bara går! Det är på alla sätt och vis bättre för kroppen i det långa loppet! Och lättare att hålla sin vikt när man väl har nått den!

    Hoppas du blev något klokare=)

Svar på tråden Herbalife någon??