• niklas­bivand­efru
    Äldre 8 Feb 13:41
    17834 visningar
    18 svar
    18
    17834

    Laser hårborttagning

    Den bästa metoden är IPL. Det är en maskin som med hjälp av ljus tar död på hår cellen. Du går ungefär var 6 -8 vecka. håret växer i olika stadier så därför måste du gå fler gånger, när du tex har behandlat en armhåla så ska du ha ca 2 mm långt hår så att den som ska behndla dig ser vart du har hår. det gör inte jätte ont utan känns ungefär som du blir snärtad av en gummisnodd. Dom hårstrå som har blivit "behandlade" ramlar av när dom växer ut. Det bästa är att göra det på vintern för du får inte sola under tiden du går under behndling. Det är svårare att behandla ljust hår än mörkt (beror på pigmentet i håret).
    Det finns grtymmt många dåliga maskiner och terapeuter som utför dessa behandligar.
    Det maskinen jag har jobbat med heter ELOS, det är samma maskin som dom anväder på extrem makeover både i sverige och USA.
    Blev ett långt svar...... hoppas de hjälper lite.

  • niklas­bivand­efru
    Äldre 8 Feb 14:06
    #6

    Det kan vara en otrolig skillnad på riserna, var kritisk..... bara för en benhandling är billig så betyder det inte att den är bra.... kolla runt på nätet och ring till några olika salonger och hör dig för. Vart bor du? kan kanske ge nått tips på ett bra o seriöst ställe..

  • niklas­bivand­efru
    Äldre 8 Feb 14:14
    #8

    I nacka strand på Njuta spa har dom Elos den är super bra och dom som jobbar där oroligt duktiga, samma maskin finns på acne specialisten på Hornsgatan, vad du än gör så gå inte dit!!!! oseriös salong + ägare.
    Det finns en bra salong på kungsgatan, beauty and medical team, jobbad där förut.
    Om det bara är enstaka strån du ska ta bort så kan du testa epilering gör piss ont men funkar på små områden. Det kan du göra nästan gratis på Hudvård skolor. tex international beauty shool of sweden den ligger på kungsholms torg, har gjort min utbildning där. Lycka till

  • niklas­bivand­efru
    Äldre 26 Feb 10:20
    #14

    elsi,
    Jag tror att diatermi eller epilering skulle funka bra på dig om du har så få strån, men att ta bort hår i ansiktet på kvinnor brukar kräva lite mer tid.
    Både epilering och diatermi är mycket billigare än båse laser och ipl.
    Börja använd en ögoncreme mor påsarna. Man ska aldrig använda vanlig creme (dagreme) under ögonen för huden är så tunn och den kan inte "ta hand" om vanlig creme så därför kan man få känslan av att man får påsar och ser trött ut. Ögoncreme innehåller lite andra goa saker som huden runt ögonen kan ta hand om.
    Om du har ärr från finnar så kan du kontakta en salong som jobbar med kemisk peeling, prova för INTE sånna saker hemma!!!!!
    Lycka till!!

  • niklas­bivand­efru
    Äldre 26 Feb 10:39
    #16

    va så lite så

Svar på tråden Laser hårborttagning