• 200807­19
  Äldre 2 apr 09:31
  88586 visningar
  421 svar
  Inlägg från 20080719 Visa alla inlägg
  421
  88586

  några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där?? DEL 2!!

  Jag ska börja sälja kitice Jag gjorde 400 st, så jag kan väl göra några till haha!
  Hämtade ringarna i helgen, dom passade perfekt :D Min syster är nere i Makedonien nu och bokar dekoratör för salen och den som skall fixa min bukett :)

  Missie, jag tror att alla butiker kan göra kitice som du vill ha dom bara dom inte e för avanceradee

 • 200807­19
  Äldre 2 apr 16:35

  Jag känner dom som äger blomsteraffären min moster jobbade där innan hon flyttade dit så jag vet att dom e superduktiga. Min syster vet ganska exakt vad jag vill ha för stil, har bombat henne med bilder. Igår pratade vi i telefon alldeles för länge hon skulle beskriva allt dom kunde erbjuda!

  Missie jag lovar att jag koommer hänga här även efter bröllopet!

 • 200807­19
  Äldre 3 apr 08:43

  Vi har inte så mycket kvar.

  Min man ska köpa kostym, skor och tillbehör. Jag ska få klänningen. Bestämma när vi ska åka ner.

  Sal
  Blommor
  Ringar
  Kyrka
  Mat
  Dryck

  och det andra är fixat, påminn mig om jag glöömt ngt hehe!

 • 200807­19
  Äldre 5 apr 20:00

  Vi har köpt kostym idag :) nu ska jag bara få honom att gå med på vinröd slips haha

 • 200807­19
  Äldre 6 apr 17:35

  Skrivit adresser på alla inbjudningar o så idag, klistrat dom med sigill också, men shit vad man får ont i huvet att vax doften när man bränner den!

  Gjort något roligt i helgen?

 • 200807­19
  Äldre 7 apr 09:20

  Missie!

  Han går inte med på vinröd slips, men jag får försöka ta till hårdhandskarna, det SKA funka!

 • 200807­19
  Äldre 7 apr 11:02

  Anledningen till att jag tycker han ska ha vinröd är att det kommer vara den färgen som gör att vi båda matchar. Han vill ha allt förutom vinrött haha! Han är mörk och färgen passar honom skitbra! Jag ska nog kunna övertala honom ;)

 • 200807­19
  Äldre 7 apr 11:22

  Ja jag sitter på jobbet, men för att vara måndag så är det ovanligt lungt! Skönt, kan jag hänga här istället! haha! Jag ska köra den ledsna minen, brukar funka!

  Jag gick också i skolan när vi förlovade oss, när min man sedan kom till Sverige så sket jag i skolan ganska mycket, men har man diciplin så kommer det gå jättebra! Jag tog 1 år uppehåll och ska hoppa på i höst igen! Bättre för oss båda att man har utbildning för framtiden. Så go for it och börja plugga!

  Kommentaren va ju ganska onödig tycker jag. Man kan alltid ta nån vecka semester detta året och resten nästa år! Det är ju hennes son, vad är det som är viktigare. Det är det enda föräldrar väntar på, att deras barn ska gifta sej!

  Min svärfar kläckte också ur sig en sak, dom ville minsann inte ha bröllop, men jag kunde inte vara tyst, jag sa att jag är tjej och det är min dröm att ha ett stort bröllop, så om dom inte har råd eller vill ha bröllop så gör vi det själva och dom kan komma som gäster! Ooooh alla dessa onödiga kommentarer!

 • 200807­19
  Äldre 7 apr 12:09

  Jag tror absolut att du fixar det, har man rätt inställning så löser sig allt!

  vad gör du nu, jobbar du eller?

  Jag pluggar till lärare, engelska/religion. Missade några tentor så nu försöker jag att fixa omtentorna, så jag ska fortsätta med engelskan till hösten tänkte jag!

  Vårat tema är vinrött och silver, hittade gamla glas som mamma fått nångång i förgyllt silver eller vad dom kallas. 16 stycken stora och små. Mormor har likadana ska låna hennes också så ska jag lägga blommor i domm, en ros i dom små och gerbera eller lilja i dom stora och ha som dekoration på borden! :)

 • 200807­19
  Äldre 8 apr 08:58

  ja det är klart det är tvång för slipsen, men du vet hur killar är! haha jag ska köpa en dyr slips så kan han inte lämna tillbaka den för kvittot "råkar" vara borta haha!

  Honnörsbordet ska ha ljus på, silver oh guldglitter på alla borden, på vissa lite diamanter och pärlor och dessa silverglasen. Jag ger instruktioner och dom så ska fixa blomorna får göra som jag säger haha! Men jag ska fundera ut lite så de inte blir för mkt. När jag kommer hem ikväll ska jag kolla på riktningen av salen, ska försöka göra om borden. Dom har långbord, jag tycker det e finare med ryrkantiga bord, 3 eller 4 på varje sida :)

Svar på tråden några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där?? DEL 2!!
Logga in
Bli medlem