• Amilo
    Äldre 4 Jan 23:05
    43072 visningar
    26 svar
    26
    43072

    Hallå alla med psoriasis!!!!!!

    Hej!

    Jag har också haft psoriasis i hårbotten sen jag var liten. Har testat alla möjliga salvor, schampon och lösningar på recept men inget hjälpte. När jag gick till en ny frisör för ungefär ett år sen tipsade hon mig om Goldwells (www.goldwell.se/) schampo Regulate Anti Dandruff från en serie som heter Inner Effect. Var skeptisk men det har hjälpt fantastiskt bra! De första veckorna ramlade den förtjockade huden av (uuusch), utslagen försvann och jag har inte haft några sen dess. SÅ skönt att slippa klåda och mjäll. Vet inte hur det funkar vid öronen iofs, men det kan ju vara värt ett försök :)

  • Amilo
    Äldre 5 Jan 11:34
    #7

    Hoppas det funkar lika bra för dig som för mig :) Det är SÅ SKÖNT att slippa flagandet! Och det tar ju ingen extra tid heller, tvätta håret gör man ju ändå.

    Inner Effect säljs inte hos alla frisörer, tror det fanns en lista på hemsidan. Har köpt någon omgång på Ebay också, lite billigare.

    Har också provat en massa mjällschampon men det här har verkligen gjort skillnad. Tror att psoriasis påverkas rätt mkt, iaf för mig, av hur torr huden är. Om jag använder mkt hårspray märker jag att det vill bryta ut tex.

Svar på tråden Hallå alla med psoriasis!!!!!!