• B & S
    Äldre 5 Jan 09:18
    43188 visningar
    26 svar
    26
    43188

    Hallå alla med psoriasis!!!!!!

    "Dunkarna" innehåller 1 liter och det finns tom med olika smaker på dem som tex aprikos för barn. Spelar ju ingen roll om det skulle vara för just barn utan man går efter smaken i sig.

    Kanske funkar också med pålägning och förbehandling innan dagen D att du har under natten och sedan bara baddar på liiiiite under dagen då o då som om du hade förbättrar ditt puder eller annat smink. Eftersom det är genomskinligt så är det inte synligt och luktar inte spec starkt alls. Kansek liiite kladdigt på fingrar för tillfället när man lägger på. Behöver ju inte lägga just jätte mycket under bröllopsdagen som sagt så att det kladdar ner håret.

    :D

  • B & S
    Äldre 5 Jan 23:56
    #15

    OJ!
    jag som tänkte hjälpa till med aloe veran där och så berättar du om någon extra du hade och nyfiken som jag är så kollar jag ju länken!
    Visar sig att min m2b har samma sak som du har på armarna och låren!
    Trodde det bara var en sorts "hud typ"(ungefär som en del är mörkare och andra har rödare nyanser beroende på vilka gener dem har blandat i sig, själv e ja blekfis) han hade men det var visst nåt annat det, har sett denna grej på en till person förrut som jag träffade för ett par år sedan.
    Ja, alltid lär man sig något nytt när man är nyfiken! :D

  • B & S
    Äldre 6 Jan 00:06
    #16

    Intresse av ev en bolero i spetts kanske?
    luftig men ändå gömmande och sedan när det blir mer kväll och alla ialf druckit nåt glas vin och blir luddiga i ögonen och ev slutat ta bilder
    (om det är det är därför du inte vill visa upp på bild el inför andra personer) så kan du ta av dig boleron!
    Själv tycker jag INTE om mina fläskarmar och ska sy mina handskar så höga att dem går upp över armbågen på halva överarmen så blir det "distraherande"....mest fläsk problem för min del och en del finnar på ryggen/axlar som lär få en del smink på sig!

    Jo om du sätter upp det mesta av håret(om du nu har långt/halvlångt) och sedan låter några lockar hänga ner i nacken och precis bakom örat ev nån liten framför örat med för "balans" i looken (el inte beror på stilen lite) så kan du ev gömma några fläckar där.

    ett ex fast lite mer utsläppt än vad jag hade i huvet men ändå bra exempel...kan fästa upp mera och låta några lockar hänga fria.
    www.haircomesthebride.com/images/2006%20Brides/bride-ang2.jpg

Svar på tråden Hallå alla med psoriasis!!!!!!