• MaddeW
    Äldre 3 Jan 12:50
    30137 visningar
    60 svar
    60
    30137

    Vem bjuda på möhippa?

    Jag anser att man ska bjuda alla kvinnor/tjejer i lämplig ålder, även de som inte är brudens närmsta vänner.
    tex en kompis tjej som man aldrig träffat(eller bara ett fåtal gånger.)
    Jag menar om du inte vill träffa henne varför ens bjuda henne på bröllopet.
    Hon känner ju ingen annan på bröllopet och möhippan är hennes chans att lära känna några innan själva bröllopet. Då blir ju själva bröllopet roligare för alla! -när man redan känner varandra!

    Sen om några som inte känner bruden så bra tackar nej så är ju det deras val! (tror det beror lite på, kommer man att träffas även efter bröllopet så skulle jag gå! om endast vid bröllopet skulle jag nog inte det, det är ju inte direkt gratis med hippor!)

  • MaddeW
    Äldre 3 Jan 12:55
    #9

    Om jag inte ens blev erbjuden att vara med på en hippa skulle jag nog inte ens gå på bröllopet. (inte så kul när resten av tjejerna pratar om hippan som var sååå kul, när man inte ens blivit tillfrågad)
    Om jag blev erbjuden att vara med men till någon jag aldrig träffat och aldrig kommer att träffa igen efter bröllopet så skulle jag tacka nej.

  • MaddeW
    Äldre 3 Jan 13:00
    #11

    Själv gav jag en reviderad gästlista till bestman/tärnan (utan mormor, faster etc) så att bara de i "lämplig" ålder stod... & att vi vill att alla ska bli tillfrågade om de vill vara med.

  • MaddeW
    Äldre 3 Jan 13:11
    #14

    Jag förväntar mig att bli tillfrågad (vanlig hyfs tycker jag) MEN jag skulle tacka nej om det är en avlägsen kusin som jag aldrig har träffat och heller inte kommer att träffa igen. Det ger ju varken mig, den avlägsna kusinen eller någon av hennes vänner något...

  • MaddeW
    Äldre 3 Jan 13:16
    #16

    Tack miss blue, det var så jag menade..

  • MaddeW
    Äldre 3 Jan 13:33
    #18

    KLart man får. Tärnan är ju ansvarig och henne borde man väl känna rätt väl...

  • MaddeW
    Äldre 3 Jan 13:36
    #20

    Bride in England: kan du inte be någon nära kompis i england att fixa hippan då? ge henne info och ävan kontaktuppgifter om de som inte bor i england. Jag har kompisar som åkt över halva jorden för att vara med på både hippan & bröllopet! (om de har råd såklart)

Svar på tråden Vem bjuda på möhippa?