• Waersta

    Vem bjuda på möhippa?

    Bjud de du känner för att bjuda. Jag vill inte ha med alla kvinnor..

  • Waersta

    Min tärna har bett mig göra en lista på vilka jag vill ha med. Jag har tänkt ha en trevlig dag med mina närmaste, därför vill jag att det ska vara de som känner mig och som jag känner, alltså inga som jag aldrig pratat med.

    Finns nog inga rätt eller fel, gör det som känns bäst!

  • Waersta

    Misstänker att det kommer att pratas om annat än hippan på bröllopet.
    Tänk att du blir bjuden till din m2b avlägsna kusin, (som du aldrig träffat typ) förväntar du dig då att få komma på hippan?


    MaddeW skrev 2008-01-03 12:55:40 följande:
    Om jag inte ens blev erbjuden att vara med på en hippa skulle jag nog inte ens gå på bröllopet. (inte så kul när resten av tjejerna pratar om hippan som var sååå kul, när man inte ens blivit tillfrågad)Om jag blev erbjuden att vara med men till någon jag aldrig träffat och aldrig kommer att träffa igen efter bröllopet så skulle jag tacka nej.
  • Waersta

    Därför att om du umgås med gamla tjejgänget så kanske det blir så att de gamla pojkvännerna kommer på tal?


    Skottdagen2008 skrev 2008-01-03 13:54:30 följande:
    Varför ska man prata om gamla killar??Äntligen är det min tur skrev 2008-01-03 13:51:50 följande:
  • Waersta

    Kanske skillnad, jag och mina kompisar har många x att tala om, inte bara mina utan även deras kan vara roliga att skratta åt.

  • Waersta

    Hur gammal är din mamma?


    Skottdagen2008 skrev 2008-01-03 14:47:17 följande:
    Det beror ju på din relation med din mamma. Jag går inte ut och partar loss på dansgolvet med mamma eller säger samma intima detaljer, men jag kan absolut diskutera sexlivet med henne och ta några glas och vara på spa, men så är min mamma rätt ung också. Nåja, jag är inte mycket för att blicka bakåt och behöver inte ta upp ämnen från förr i tiden utan man kan i så fall diskutera nulivet, det man befinner sig i. Om mina vänner sedan vill tjaffsa om sitt gamla liv är upp till dem.Äntligen är det min tur skrev 2008-01-03 14:41:01 följande:
  • Waersta

    Aha. Min mamma fyller 44 i år.. jag 26. Visst är det härligt att ha unga föräldrar.

  • Waersta

    Jag vill iaf inte ha med min kusiner som är i min ålder eller mina mostrar. Den ena mostern är "bara" tolv år äldre, 37 alltså.
    Därimot så har jag kompisar som är över 40 som jag mer än gärna vill ha med.

Svar på tråden Vem bjuda på möhippa?