• Joy 2008
    Äldre 2 Jan 13:07
    10216 visningar
    21 svar
    21
    10216

    Persiska brudar

    Jag är visserligen inte persisk men min blivande är från Iran, duger det!:)

    Var, när och hur gifter ni er?

  • Joy 2008
    Äldre 3 Jan 00:08
    #10

    Hej tjejer och tack, niki3, för välkomnandet!

    Jag tar tacksamt emot tips på hur man kan få vårt bröllop med lite "touch of persiskt". Vigseln kommer ske i Sofia kyrka på Söder och festen i en festvåning inte långt därifrån. Vi kommer ha persisk mat (buffé) men sedan ser resten ut att bli traditionellt svenskt..

    Berätta gärna lite om hur era planer ser ut!

  • Joy 2008
    Äldre 4 Jan 20:05
    #13

    Ååå, det vore supergulligt av dig!! Jag har läst persiska hela hösten på ABF så jag kan uttal och så hyfsat.. men att få till ett tal är verkligen överkurs för mig!! :)

    Kul att ni har en koordinator att bolla med, själv tar vi mest hjälp av min bror och hans fru som gifte sig förra sommaren. Min sambos mamma ska fixa maten tillsammans med kvinnan vi hyr lokalen av så vi ska dit nästa vecka och kolla lite.

    Så spännande med din klänning, hoppas vi får se en bild av den! Vi beställde min förra veckan (finns i mitt bildgalleri) och så har vi pysslat med inbjudningskorten nu i jul. (finns också i mitt galleri)

    Blir också väldigt nyfiken på er "ovanliga vigsel". Du kan väl berätta om den (om du vill alltså) när du vet lite mer!

  • Joy 2008
    Äldre 11 Jan 15:14
    #15

    Era planer låter kanon! Kul att ni hittat en så passande lokal, det var det svåraste för oss tycker jag, att hitta nåt ställe att vara på efter vigseln (vi blir ca 60 st).

    När gifter ni er? Kommer det några släktingar hit ända från Iran till bröllopet? Om jag kommer på nåt bra som jag skulle kunna säga, får du väldigt gärna hjälpa mig med översättningen. Vore en så fin gest, liksom..

    Trevlig helg!

Svar på tråden Persiska brudar