• MrsO

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    God jul på er töser!

    Hoppas ni alla har det bra. Själv är jag überstressad och halvsjuk, så det känns väl sådär... Men nu ska jag vara LEDIG, det ska bli riktigt skönt. Hoppas kunna komma ner i varv på två veckor.

    Kram på er!

  • MrsO

    Hej på er!

    ÄNTLIGEN har MrsO lite ledigt och har lyckats komma ner hyfsat i varv.

    Har inte läst allt jag missat, men såg ngnstans att du fått nytt jobb Vickan - Grattis! Är det mer fast än det du har idag?

    Här har vi också lyckats fira jul och i vanlig ordning stoppat i oss alldeles för mkt... Satt just i kollade hur Friskis och Svettis program såg ut, det skulle nog inte skada med ett pass eller två...

    Åh, Telis! Din meny lät ju underbar! Vi är fortfarande lite oplanerade ang nyår, men det lutar åt att några vänner kommer hit på middag, så man bör väl klura ut ngt att äta. Du har inte lust att dela med dig av receptet på chokladmoussen?

    Nästa problem är ju som vanligt - vad ska man ha på sig??? Har just varit på stan och konstaterat att det fanns nada åt mig. Eller, det fanns det ju naturligtvis men inte i den prisklass jag hade tänkt mig. Eller så fanns inte min storlek... SUCK.

    Kram på er!

  • MrsO

    GOTT NYTT ÅR på er alla!

    Kul att ni har haft en bra nyårshelg!

    Här blev det lite småtrist, faktiskt... De kompisar som vi trodde skulle fira med oss hande hunnit göra planer på annat håll, så det blev bara vi två. Lite snopet, faktiskt. Men, men - vi åt och drack gott och spelade spel under kvällen, det blev ganska ok iaf.

    Är oxå ledig resten av veckan - underbart!

  • MrsO

    Kul att se dig Oms, förstår att du håller dig sysselsatt nuförtiden!

    Åh, vad avis jag blir Telis! Minns inte när jag hade en oplanerad helg senast!?!

    Ha en trevlig "Lilla julafton" allihopa!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7