• Malina­nna
    Äldre 18 Dec 10:17
    7186 visningar
    14 svar
    14
    7186

    PORR! Hjälp....

    Hej,
    Min sambo sen tre ar tillbaks har sagt under ca 3 ar att han inte langre tittar pa porr eftersom han inte 'behover' det nu nar vi ar tillsammans. Det gor han inte eftersom jag ar i princip 'sexgalen' och ar i princip den drivande kraften i vart sexliv. Han har inte samma sexlust som mig och tycker att jag vill ha det 'hela tiden', medan han garna kan kela etc i stallet for att ha sex. Han har alltid varit sa och aldrig haft enbart sexuella forhallanden, det vet jag om sakert. Sa, jag har fragat honom om han skulle tanda mer pa porr/erotik sa att vi kunde ha sex lite oftare. Nej, det ar inte det, utan det ar bara det att han inte vill ha sex sa ofta. OK, bra. Vi far leva med kompromissen. Men nu har jag hittat porrbilder pa datorn som 'snapshot' funktionen och han nekar att han har kollat porr pa datorn de senaste tre aren! Jag har sagt att jag inte blir 'sur' om han erkanner, bara han inte ljuger for mig och han sager fortfarande att han inte har gjort det och nu borjar jag tvivla. Jag skiter i porren, jag vill bara att han ska vara arlig. Nagon?

  • Svar på tråden PORR! Hjälp....
  • Malina­nna
    Äldre 18 Dec 10:25
    #2

    Ja, det ar ju det han sager som 'forklaring' att han laddar ner massor av filmer och serier etc och att det kan vara reklamen som lagger sig som porrbilder. Men kan det verkligen vara det?? Jag kanner mig sa osaker och dum.

  • Malina­nna
    Äldre 18 Dec 10:52
    #4

    Du har rätt Zozo. Och jag litar pa honom. Jag har haft ett till samtal med honom nu och han säger att han inte ljuger om det och att han inte ar nagot data geni, men att den enda forklaringen han har ar att nedladdningen fran olika siter etc kan ge sadana bilder. Grejen ar att jag har ett problem med att lita pa folk i allmanhet och det har tagit tre ar (nastan)for mig att lita pa mannen i mitt liv (mitt livs stora karlek) som aldrig nagonsin gett mig anledning att tvivla pa honom (forran nu da). Och da blir det en san har grej, nastan mer en kamp inom mig sjalv an med honom om jag ska lita pa honom eller inte. Men nu har jag bestamt mig for att gora det. Tack for svaren, de far mig trots allt att se pa saker mer rationellt...

Svar på tråden PORR! Hjälp....