• KUS
    Äldre 13 May 10:03
    11359 visningar
    35 svar
    35
    11359

    Drömmer om en annan

    Hej!
    Tycker nog att det var ganska dömande Jema ;)

    Jag tror precis som Saga säger att vardagen kommer till slut i det som känns spännande just nu, med den nye eller den hemlige vännen.

    Jag brukar tänka tbx på den tiden när min sambo och jag träffades. Alla härliga käsnlor som fanns och hur jag bara sken av lycka och hur stolt jag var över honom. Inte såg jag då de fel och brister han har och varför skulle jag lägga så stor vikt vid de nu? Jag har ju oxå fel och brister som han har överseende med, så är det ju när man älskar varandra.

    Mina barn bor hos oss varannan vecka så vi har två liv, ett härligt varmt och hjärtligt familjeliv där han fått en given plats i barnens hjärta och ett liv där vi är ute och hittar på kul saker som små weekendresor och utekvällar och andra saker på tu man hand (menar inte att vi inte hittar på kul saker när vi har barnen !!!).

    Alla förhållande får en vardag, men glöm inte att det är ni själva som skapar den. Är man lycklig i sitt förhållande är man nog mindre mottaglig för andra.
    Jag har nästan bara killkompisar och visst har jag funderat på hur det vore att leva med en del av dem, men fantasin är fri ;) och vad vore livet utan drömmar???

    En av mina bästa vänner säger skämtsamt att han nog måste sluta dricka för när han sover efter en kväll ute drömmer han alltid sexdrömmar om mig

    Jag tycker nog att ni kan njuta av attrationen men akta er för att ta det stora klivet, håll distans. Ni vet inom er var gränsen går...
    *kram*

  • KUS
    Äldre 13 May 21:03
    #0

    Kanske vet Jema inte vad den här betyder ;) ?

    Jag skrev så här:
    Tycker nog att det var ganska dömande Jema ;)

    Med det menar jag att om man läser det du skriver ordagrant är det dömmande, ingen tvekan, MEN jag vet ju att det du skriver är dina åsikter och att du med din inledning menar att du inte vill pracka de på någon annan.

    Detta är ett hett ämne och diskussioner är ju alltid diskussioner. Jag vet att det finns många som säger: Är han/hon otrogen så sticker jag. Men jag tror inte att alla skulle göra det. Inte när man är mitt uppe i en sån situation med en person som man faktiskt älskar. Man kan ju hoppas att man inte hamnar i den, vilken av parterna man då än skulle vara...

  • KUS
    Äldre 13 May 21:34
    #0

    Men snälla Jema, förstår du verkligen inte vad jag menar? Väldigt trist i såna fall, jag har inte klagat på nå´t av det du skrev. Utan endast med en liten mening kommenterat sättet att skriva det. Hade jag varit Anonym hade jag sett det som anklagande och dömmande, OM jag inte först läst hur du startade insändaren. Nog nu???

Svar på tråden Drömmer om en annan