• MamaJe­n
    Äldre 13 May 10:55
    11327 visningar
    35 svar
    35
    11327

    Drömmer om en annan

    Jemas hur kan du veta att din man inte varit mentalt otrogen?? Det är något ingen annan än han själv vet. Jag tycker absolut inte att man är otrogen för att man tycker att en annan man/kvinna är atraktiv, det är när man utför handlingen som man är otrogen. Jag har många ggr drömt (på natten) att jag har sex med en annan man, ofta är det sådana som jag aldrig _aldrig_ _ALDRIG_ skulle kunna känna mig sexuellt atraherad i vaket tillstånd! Är jag då otrogen? Men jag kan dock tycka att man går för långt om man berättar för den nya mannen vad man tycker. Då har det gått över gränsen lite.
    Kramar

  • MamaJe­n
    Äldre 13 May 19:19
    #0

    Jema, det du håller på med är önsketänkande. Visst jag dömer dig absolut inte för att du resonerar som du gör för alla har vi rätt till vår åsikt. Men du kan omöjligt veta hur han tänker. Jag tvivlar inte på att han älskar dig mer än allt annat och aldrig skulle vilja kyssa/ha s. e. x. med en annan kvinna men jag betvivlar starkt att han _aldrig_ under hela ert förhållande tittat åt en annan kvinna. Visst det betyder ingenting men han tycker antagligen att det finns andra kvinnor i världen som är vackra, trots att du är den vackraste förståss=)Vad han tänker är något ingen kommer få reda på (om han inte berättar) inte du, inte jag och ingen annan.

  • MamaJe­n
    Äldre 13 May 19:51
    #0

    Ja att tråna efter en annan kvinna dag ut och dag in är en helt annan sak tycker jag.
    Men jag pratar om att drömma om en annan person, vilket man inte kan styra. Jag sätter stor skillnad i att drömma/tänka oskyldiga fantasier än att gå och önska att man var med någon annan.

Svar på tråden Drömmer om en annan