• Fru Hilde
    Äldre 24 Nov 19:19
    92007 visningar
    780 svar
    780
    92007

    Äntligen fredag del 11 (!)

    Janos att få sova är guld värt.

    Idag var jag på jobbet. Idag var nämligen vår julmarknad. Jag har ju hållit på att planera den och jobbat med bokningarna i ett par månader. Märklig känsla att inte få vara med och jobba så här i sluttampen. Där var en del som jag skulle önskat att jag fått rätta till, men i det stora hela var där jättebra och det verkar ha varit mycket folk. Parkeringarna var helt fyllda.

  • Fru Hilde
    Äldre 26 Nov 19:37

    Hej Janos och Anne på G

    Jag är här också... har ju inte så mycket annat roligt för mig just nu. Fast jag är mycket piggare nu. Hostar inte så mycket längre och har lättare för att andas. Jag hade tydligen ganska många dl vätska i den där lungsäcken. Läskigt värre faktiskt, det har ju inte varit direkt märkbart att jag varit så dålig som jag varit. Allt har hänt i långsam takt i höst, så till slut var ju det sjuka tillståndet, det som jag trott vara normalt. Jag tyckte bara att jag var så knepigt trött jämt, har behövt övertala mig själv att röra fötterna då och då... Hur som helst är jag mycket, mycket bättre nu.

  • Fru Hilde
    Äldre 27 Nov 01:40

    Är det fler än jag här som tycker BT blivit lite väl nojigt vad gäller reklam och moderatorer? Förr var BT så himla kul ibland, just för att det var dåligt reglerat... nu är allt det roliga borta och folk vågar nästan inte länka till kul grejer alls.

    Nu är jag visserligen gammal i gemet... men det är ju därför man har ngt att jämföra med.

  • Fru Hilde
    Äldre 27 Nov 07:15

    Ja, men känslan av att de är övernitiska är överhängande.

  • Fru Hilde
    Äldre 27 Nov 09:30

    Janos det kan vara ganska skönt att vara fikamamma på stan Enda kruxet är att det i längden ibland blir lite ensidigt och att det kan vara dyrt med fika... om man fikar ofta... med efterföljande gemensam shoppingrunda

    Jag anslöt mig till en fikagrupp via FL. det var kul, men det är ju så att man trivs bättre med vissa. Alltså kom det att bildas lite olika grupper med folk som trivdes bättre med varandra. de mammor jag började umgås med, dem umgås jag med fortfarande. vi träffas ungefär varannan vecka nu... utan barn

  • Fru Hilde
    Äldre 27 Nov 19:07

    Hi hi... jag var ingen bra Lattemamma jag heller Men jag jobbade på det... Däremot är jag en superb shoppingmamma

  • Fru Hilde
    Äldre 28 Nov 04:52

    Oj ÄPG Jag saknar också ord... vill ju bara att allt ska gå bra för dig... och definitivt inte bli så här.

  • Fru Hilde
    Äldre 28 Nov 19:00

    Ja, man kan ju blöda en del i början av en graviditet. Men om det är som en vanlig menstruation så är det ju inte positivt direkt. Jag blir så ledsen för din skull! Det känns orättvist att du ska ha så lång väg till din graviditet.

  • Fru Hilde
    Äldre 30 Nov 00:03

    Hej
    Jag blev sjuk idag igen. Fast inte så farligt tack och lov. Jag fick ont i lungan och svårt att andas. Jag är nu sjuksriven lite längre och fick lite gnäll från läkaren om att jag ska vila ordentligt. Det är lite jobbigt att hantera det här också... när jag vilar mår jag ju hyfsat. Då känns det som om jag är frisk, men så fort jag börjar göra saker, då funkar inte kroppen. Sedan begriper jag inte det där med sjukskrivningar... alla läkare jag talat med har pratat om att det här kommer ta tid, men samtidigt har konsekvent varje gång sjuksrivit en vecka helt och en vecka halvt. Måste vara nya riktlinjer på det där, men det är inte lätt när man är sjuk och ska förbereda sig på att jobba varje vecka och sedan måste inse att man inte kan jobba.... jag blir ju lite ledsen och besviken varje gång jag måste erkänna att jag behöver en sjuksrivning till... hade man bestämt att jag skulle vara hemma minst tre veckor från början hade det kännst bättre... de har ju egentligen vetat det redan från början.

  • Fru Hilde
    Äldre 30 Nov 19:56

    Hejsan Cybermamma ! Trevligt att råkas.

    För övrigt kan jag meddela att denna dära lungan är mycket friskare... det har jag mätresultat på

Svar på tråden Äntligen fredag del 11 (!)