• Fru Hilde
    Äldre 19 Nov 20:26
    91962 visningar
    780 svar
    780
    91962

    Äntligen fredag del 11 (!)

    nu har jag uppdaterat på facebook.

  • Fru Hilde
    Äldre 20 Nov 07:10

    Nja Janos... man måste åtminstone registrera sig för att kunna vara med i en grupp. Men man måste inte skriva en massa information om man inte vill.

  • Fru Hilde
    Äldre 20 Nov 19:54

    ÄPV jag hoppas verkligen för dig nu! Hur mår du rent fysiskt?

    Själv har jag börjat få ganska ont i bröstet. Det sticker när jag andas och jag är väldigt trött. Ska vara hemma den här veckan heltid och troligen på deltid veckan därefter... men blir jag inte tillräckligt pigg ska jag vara hemma helt den veckan också. Huvudteorin nu är att jag fått in ngn partikel i lungan som det bildats infektion kring. Men det där är nog lite spekulationer, för när det kommer till kritan vet de nog inte varför jag blivit sjuk. Jag har iallafall lungsäcksinflammation, men sedan vill de göra gastroskopi nästa vecka för att kunna utesluta lite annat också.

  • Fru Hilde
    Äldre 21 Nov 14:15

    Ah... ÄPV hoppas, hoppas *håller tummar och tår*

    Jag sover mest hela dagarna nu. snarkar tydligen bedrövligt mycket också, så maken har visst svårt att sova Nåja, vill han ha mig bredvid så är det ju sådana smällar man får ta... som tur är är det ju ett övergående problem.

  • Fru Hilde
    Äldre 22 Nov 10:49

    *stapplar sömndrucket in i tråden* Va? gå upp... näää det har jag inte gjort... Stackars cinderella

    Jag undrar vad jag ska göra idag?... Sova? hmmm... äta?... Sova??? och så kanske sova lite till ? Spännande värre här i byn mitt i skogen.

  • Fru Hilde
    Äldre 22 Nov 11:39

    Morr... nu är jag tycligen för sjuk för att få influensavaccin men vad sjutton, är det inte sådana som har dåligt immunförsvar som ska få just vaccin? får jag influensa nu kan det ju ta kål på mig... Ja ja... de har säkert rätt, men det känns olustigt att gå och vara rädd för influensan också.

    sedan begriper jag inte riktigt hur de tänker, Man får bara vara sjukskriven två veckor pga den här infektionen. Jag är för dålig för t.ex. influensavaccinet, men näta vecka har läkaren skrivit att jag ska jobba halvtid. Den ekvationen går inte riktigt ihop för mig. Hmmm har inbokad telefontid med läkaren i morgon. Får se vad de säger då... utskrivningsläkaren ville ju att jag skulle vara hemma två veckor heltid... men den stressade infektionslägaren som knappt läst min journal tyckte jag skulle kunna jobba... Tur att mitt jobb är flexibelt. Är jag trött får jag väl ta och sätta mig på en stol fyra timmar om dagen... inte kul och hyfsat onödigt.

  • Fru Hilde
    Äldre 22 Nov 21:10

    GRATTIS ÄPV !!!!

    !!!!!

    Jösses vad skönt att det blev ett plus.

  • Fru Hilde
    Äldre 23 Nov 16:47

    Hivar in lite pannkaka med sylt o grädde Mums!

    Min dotter äter med hela ansiktet såååå söööt

  • Fru Hilde
    Äldre 23 Nov 21:13

    Äntligen fredag

    Vet ni vad, jag börjar må lite bättre Det känndes lite tröstlöst tidigare, för det har kännst som om inget har hänt i kroppen sedan måndags. Jag har varit precis lika trött varje dag och sovit bort mesta delen av tiden. I eftermiddag började jag plötsligt känna mig lite piggare. I förmiddags talade jag med min utskrivningsläkare på sjukhuset. Enligt henne var det vansinnigt att försöka jobba redan nästa vecka, så hon sjukskrev mig en vecka till. Hon sade också att det är normalt att vara trött i minst tre veckor och att jag ska ta det lungt. När jag börjar jobba kanske jag kommer göra det på deltid först. Jag ringde direkt och pratade med min chef om det, jag har ju lite dåligt samvete över att jag är borta nu när jag behövs som mest. Han vara bara glad över att höra att jag börjar få tillbaka min röst sedan, blir jag ordentligt frisk nu ... kommer jag ju jobba bättre i framtiden Jag gillar den logiken, den gör att någon som jag (med kroniskt dåligt samvete) slipper ha dåligt samvete.

  • Fru Hilde
    Äldre 23 Nov 21:15

    Nämen... nu blev texten jättekonstig... märkligt Där skulle vara lite mer mellanrum...

Svar på tråden Äntligen fredag del 11 (!)