• Fru Hilde
    Äldre 3 Nov 23:44
    92133 visningar
    780 svar
    780
    92133

    Äntligen fredag del 11 (!)

    Gable skrev 2007-11-03 23:29:58 följande:
    Ledsen att jag inte är här så ofta, men det är någon liten person som tar upp all ens tid. aHerregud, vad gjorde man med all tid man hade innan man fick barn?? Surfade????
    Gable Innan man fick barn? VA!!! FANNS DET ett "innan man fick barn"? *himlar med ögonen* Den tiden minns jag såååå dåligt... man blir nämligen dement med moderskapet... det följer Huppenbarligen som handen i handsken med det dära habarnskapet
  • Fru Hilde
    Äldre 4 Nov 13:07

    Oh... apropå navellludd. Vart har vårt navellludd tagit vägen? såg det lifta iväg med ett rosa moln med gummistövlar... och sedan försvann det i en liten blå grå rökdimma. tyckte det var en befriande trevlig liten varelse.

  • Fru Hilde
    Äldre 6 Nov 13:52

    Rystall KRAM ! tänker på dig idag.

  • Fru Hilde
    Äldre 6 Nov 15:18

    Grattis Janos Jämnt nummer... så ovanligt

  • Fru Hilde
    Äldre 9 Nov 17:09

    Hej hej leverpastej *vinkar*
    Nu är det fredag! Synd bara att jag jobbar i morgon. Det blir ingen riktig helgkänsla då. Lilltösen har föresten precis käkat grapefrukt Jag är såååå stolt, hon gillar beska smaker precis som mamma

  • Fru Hilde
    Äldre 10 Nov 19:59

    Hej! Märkligt, jag hade skrivit ett inlägg till ÄPG, men det är borta Jag hoppas ju också att allt blir jättebra den här gången! Svårt att föreställa sig din sits, för den måste vara jättejobbig. Jag håller iallafall både tummar och tår för att det ska funka den här gången. Undrar också när det är dags för test?
    KRAM!

    Själv har jag troligen blivit av med en kisse Tråkigt värre, men jag har inte gett upp hoppet ännu. Har hon inte kommit hem i morgon, då har det hänt något ... tyvärr.

  • Fru Hilde
    Äldre 11 Nov 03:55

    Tvättbjörnar är väldigt söta djur

  • Fru Hilde
    Äldre 11 Nov 04:45

    Ja. Jag hade en krumguktande liten tös intill mig i sängen, en snarkande karl, en tjock katt på magen, och en bortsprungen katt som jag ligger och lyssnar efter, så det var helt omöjligt att sova

  • Fru Hilde
    Äldre 13 Nov 13:51

    Kissen kom hem! Luktade gammal motorolja och rök och så var hon VRÅLHUNGRIG

  • Fru Hilde
    Äldre 19 Nov 19:25

    Hej mina rara vänner !!!!!

    Om det är någon som tittar på serien Doctor House, kan jag meddela att jag varit patient där nu... iallafall har det kännts så. Jag har haft en mystisk infektion som ingen visste varför jag hade den eller vad den berodde på. Man vet fortfarande inte riktigt, men jag har blivit bättre av behandling med antibiotika så nu har jag fått åka hem. Kan alltså meddela att i verklighetens Dr House löser man inte alla gåtor.

    Nu ska jag ta det riktigt lungt ett tag och se till att verkligen kurera mig ordentligt. Jag kan ta ock skriva lite mer på facebook om en stund... nu ska jag ta och prata med min man.

    KRAM!

Svar på tråden Äntligen fredag del 11 (!)