• Fru Hilde
    Äldre 26 Oct 20:00
    92009 visningar
    780 svar
    780
    92009

    Äntligen fredag del 11 (!)

  • Fru Hilde
    Äldre 26 Oct 20:40

    *surplar* mmmm gott det också!

    *hivar in lite Penfolds rött*

  • Fru Hilde
    Äldre 27 Oct 17:06

    Usch Janos Hoppas magontet försvinner på honom och du får sova.

  • Fru Hilde
    Äldre 30 Oct 19:32

    Våra ungar är ju definitivt världens bästa.... de har ju fredagsbrudar till mammor !

    Heja Gable, du kommer ha en spännande tid framöver. Det är jobbigt ibland, men så underbart att man får dåligt minne på det jobbiga

    Själv är jag lite deppad. Jag försöker att inte vara det, men är det ändå tyvärr. I min familj brukar det firas födelsedagar och inte bara när man fyller jämt. Min bror hade bjudit till kalas i söndags men valt bort att bjuda mig. Alla som bor hyfsat nära Göteborg var där, men såklart då inte jag. Jag fick reda på det av min kusin... och hon försöker nu förklara att det säkert handlar om att min bror och make inte går ihop, men jag vet ju att det inte är det som är anledningen. Jag funkar väl inte överdrivet bra med min bror av många anledninger, men den egentliga enledningen tror jag är att jag för ett par år sedan valde att vägra vara bollplank och medlare mellan honom och min mamma. Ingen av dem har varit speciellt bra på att höra av sig efter att jag drog mig ur den biten. Det känns faktiskt ledsamt, fastän jag egentligen borde vara lättad. Jag har ju gått och mått lite dåligt någon vecka nu eftersom jag visste att det skulle fyllas år... vem vet, jag kanske är ledsen för att jag laddade upp min "jag ska inte bli sårad" buffert i onödan.

  • Fru Hilde
    Äldre 1 Nov 08:06

    Hmmm jo Anne på G förlusten kanske är deras, men det verkar vara jag som märker den mest

    Hur som helst, vem vet min bror kanske är en bättre människa av att inte träffa mig. OBS! jag är helt allvarlig nu. då kan han ju fokusera på att vara vuxen och inte bara få mig att agera buffert för livet och de andra människorna i det.

    Mamma ringde igår, men hon sade inte ett knyst om någonting... utom att hon fått ett nytt riktigt bra jobb.

    Gable, det är himla kul att höra av dig Krama om lillan från mig!

  • Fru Hilde
    Äldre 1 Nov 12:31

    Åh, nu har jag sett fotot på tösen Gable. Är ju sååå sööööt !!! Jag har lite krångel med min mail, så jag kan inte alltid maila svar för tillfället.

  • Fru Hilde
    Äldre 2 Nov 19:09

    Äntligen fredag !

  • Fru Hilde
    Äldre 2 Nov 20:02

    Hejsan Anne på G
    Jag sitter o dricker ett glas vin, vad gör du?

  • Fru Hilde
    Äldre 3 Nov 11:26

    Oj vad jobbigt Rystall!
    Det är svårt att föreställa sig din situation. Måste ju vara tungt att handskas med. Jag saknar faktiskt ord, men du ska veta att jag tänker på er! KRAM !

  • Fru Hilde
    Äldre 3 Nov 19:31

    Oj oj Anne på G... ska den där packningsångesten aldrig gå över Jag har löst min genom att låta maken stå för packningslistorna och kontroll av om jag fått med det på listan. Funkar visserligen inte om man inte bor i samma hus.

Svar på tråden Äntligen fredag del 11 (!)