• Fru Hilde
    Äldre 15 Oct 19:41
    91986 visningar
    780 svar
    780
    91986

    Äntligen fredag del 11 (!)

    Gable din beskrivning var faktiskt oerhört målande. Det är inte lätt när man är så nära sluttampen. Men din beskrivning var underhållande.
  • Fru Hilde
    Äldre 16 Oct 17:30

    Nämen vad kul att se dig igen Rystall!

  • Fru Hilde
    Äldre 17 Oct 17:50

    Janos, kanske är läge för en smart liten sele? Det är supermysigt att kunna bära, men samtidigt ha båda händer fria för andra grejer. Jag har sett en del duktiga barn med lika duktiga mammor som tilloch med ammar medan mamman pysslar med annat Man blir bara sååå impad.

  • Fru Hilde
    Äldre 19 Oct 08:25

    Nämen tjena navelludden Trevligt med tehuvor och popcorn och tofflor i gummi Somliga gillar denna dära färgen rosa... men somliga (jag) tycker lika mycket om grönt.

    Gable jag hållr tummar o tår för att du har väldigt mycket bättre saker att göra i helgen än att umgås med en väninna som inte har vett på att vara finkänslig.

    MC vad är det för medicin du knaprar? Har jag missat något?

  • Fru Hilde
    Äldre 20 Oct 07:32
    Anne sådana där mail kan vara oslagbara

    Jag ser att vi har celebert besök av en sajbermamsing igen Känns skönt att se dig igen!

    Janos hoppas kissen kvicknar till! De har ju en tendens till att göra det, de små katterna. De är sega varelser som klarar många krämpor.

    Jag visste inte att man kan hmana på akuten med reumatism. Där lärde jag mig något nytt. Hoppas hon blir bättre snart!
  • Fru Hilde
    Äldre 20 Oct 17:31

    Hmm vaknar tidigt... jodu.. vaknar ofta vid halv fem snåret av ett"Jag ska ha välling NU skrik" eller "Nu är jag vaken era slöfockar... hämta mig!"

  • Fru Hilde
    Äldre 21 Oct 07:19

    Bäste vän fredagisarna väntar smått i helgen vi håller tummar o tår för Fru och herr Gable och småttisen i magen.

  • Fru Hilde
    Äldre 21 Oct 18:34

    Oj då Janos Ledsamt värre. När jag förlorade vår första katt tog det lång tid för oss att komma över det. Det var nog faktiskt enda gången jag sett maken gråta riktigt mycket. Vår Simon var ju inte ersättningsbar. Det tog ett år innan vi orkade med o skaffa en ny katt.

  • Fru Hilde
    Äldre 22 Oct 02:36

    Föresten en liten tanke har infunnit sig... Hur många av oss har katt?

    Inatt har min kropp klarat av att vakna fastän lillan sover. Jag förstår inte oskicket i att vakna fastän jag inte måste. Lillan har haft torrhosta på nätterna i flera veckor och den sista veckan har det varit många nattpass. Igår pratade jag med en kompis som är läkare och hon ringde sedan in ett recept på hostmedicin till närmaste öppna apotek. Jösses vad jag gillade henne då! Iallafall funkar det super, lillan sover äntligen! Fast jag klarar visst av att vakna

  • Fru Hilde
    Äldre 22 Oct 19:06

    Fundera... Undras om Gable får smått idag

Svar på tråden Äntligen fredag del 11 (!)