• The flight attend­ant
    Äldre 13 Aug 16:23
    4413 visningar
    24 svar
    24
    4413

    Diskutera eller kränka? Är gränsen hårfin?!

    Efter att jag läst X antal trådar här på BT blir jag både förundrad och ledsen över att se hur vissa beter sig och hoppar på andra! Visst, detta är ett diskussionsforum men att diskutera är inte att kränka eller att hoppa på andra brudar som skriver här. När jag är inne och läser utländska bröllopsforum ser jag aldrig detta fenomen! Hur kommer detta sig?

    Ett exempel är bla tråden Mitt Glamourbröllop. Där finns det folk som verkligen kränker trådstartaren! Många tror inte att hon är verklig, men tänk om hon är?? Att fnysa åt att hon kallar sitt bröllop Glamourbröllop, tycker att hon verkar speedad och lika omogen som en 17 åring... Allvarligt talat! Det där är kränkande och sårande! Får ni inte ens lite dåligt samvete? Eller är det så att bara för att ni skriver på ett forum på nätet så kan ni bete er hur som helst? Skulle ni göra likadant i verkliga livet? Såra och kränka människor ni inte ens känner?

    Jag har också åsikter, tycker att vissa saker som andra skriver att de skall ha på sina bröllop är helt vansinniga. Men det är ju trots allt min personliga åsikt och vad ger mig rätten att uttrycka den i skift? Tex; Om en brud visar en bild i sin klänning som jag tycker sitter illa eller som är alldeles för liten för kroppshyddan inte f-n skulle jag såra henne genom att säga detta? Jag kommenterar det inte ens och lämnar tråden -för det är inte min rättighet att såra!

    På senaste tiden finns det en hel del brudar som lämnat BT just för att de blivit påhoppade i trådar. Jag tycker att det är sorgligt. Men jag förstår dom, jag håller själv till mest på mina utländska favorit-forum utan mobbing...

    Någon mer som känner som jag?

  • Svar på tråden Diskutera eller kränka? Är gränsen hårfin?!
  • The flight attend­ant
    Äldre 13 Aug 16:44
    #0

    kaffemoster, härligt att höra att du har så bra självförtroende och inte tar åt dig av sårande kommentarer! Jag hade däremot blivit bra ledsen om någon kallat mig eller mitt bröllop för freakshow...
    Men jag kanske är känslig...

    Åter igen, kritik och sårande kommentarer är inte riktigt samma sak. Inte i min värld i alla fall.

  • The flight attend­ant
    Äldre 13 Aug 18:19
    #0

    Ms K, jag har en bunt... Vilka språk pratar du? Har några att tipsa om! En engelsk som jag tycker om finns på www.onewed.com. tex.

    Tack för alla svar! Jag önskar att tonen kunde bli mjukare här framöver. Planerar vårt bröllop i sverige därför vill jag ju gärna stanna kvar här på BT!

Svar på tråden Diskutera eller kränka? Är gränsen hårfin?!