• 1julib­rud
    Äldre 23 Jul 20:01
    53263 visningar
    13 svar
    13
    53263

    Fåfängan förstörde min kropp....

    Jag gifte mig 1 juli förra året. Jag var tidigare extremt fåfäng och ville ha kort från bröllopsresan där jag såg bra ut i bikini (fjantigt). Hade 3 pyttepytte celluliter (om det ens var det) på insidan av låren (2 på ena 1 på andra) vilket är löjligt lite för min ålder (30 år). Men jag tjatade på min mamma och hon gav mig i present 10 behandlingar LPG - endermologie på Dermakliniken i Göteborg. Utöver de 6500 kr som var specialpris på 10 ggr - kostade dräkten man skulle ha på sig nästan 1000 kr och jag gjorde även 2-3 behandlingar utöver de första 10 vilket kostade några tusenlappar per styck. Under resans gång (behandlingarnas gång) upptäckte jag att huden blev slapp och jag fick massa gropar i låren, på rumpan, på magen (!) armarna, sidorna och magen. Jag fick även en ingröpning på ena benet. Min mamma gjorde behandlingar som jag gjorde fast fler och även hon fick dessa sideffekter. Vi bemöttes med ett "de celluliterna och groparna hade du ändå fått tids nog" vilket jag tycker är chockerande. Det står i reklamen för detta och på deras hemsida och även i papperet man ska skriva på att man bör göra en kur vilket är 14 ggr. Men det står ingenstans att man ska bli så förstörd i kroppen. Jag har nu inte så lätt för att visa mig naken för min man som jag endast varit gift med i 1 år. Jag skäms över min kropp och vill inte gå i bikini. Jag har skickat mail till Dermakliniken och även pratat med dem i telefon där jag skällt på dem och de bara säger att jag får räkna med att det blir sämre om jag går på mindre än 14 behandlingar, och att jag kan få göra ännu fler för att det ska bli bra. Det framkommer nu också i efterhand att det är medvetna om att man blir mycket sämre vilket ingen upplyste mig om. Jag får ingen hjälp från deras sida och nu 30 år gammal vill jag inte visa mig för min man eller någon annan. De har förstört min kropp men kommer bara med ursäkter. Så jag vill varna alla. Ni är vackra som ni är. Lägg inte ut tusentals kronor på att göra om era kroppar för ni kan mycket väl få ångra er för resten av livet. ta hand om er.....

  • Svar på tråden Fåfängan förstörde min kropp....
  • catizy­ie
    Äldre 23 Jul 20:12
    #0

    FYYYY, på dom!!!! Förstår att du känner dig helt förstörd, och ledsen. JAg har aldrig gjort nån "förbättring" men ibland önskar man ju det...Det finns nog alltid nåt man inte är nöjd med...JAg tycker du ska ringa konsument ombuds mannen/kvinnan i din kommun... JAg har använt mig av dom vid två tillfällen i dom är väldigt profesionellla.....Lycka till!!! Tänker på dig!!!!! Kram!

  • 1julib­rud
    Äldre 23 Jul 20:38
    #0

    Vad gullig du är....Jag ska nog faktiskt göra det. Men man drar ju sig lite när det gäller ett sånt löjligt ämne...Kram

  • Tervma­tte Anna
    Äldre 23 Jul 20:42
    #0

    1julibrud

    Amen

    MVH
    Anna

  • catizy­ie
    Äldre 23 Jul 20:56
    #0

    Det är absolut inget löjligt ämne.,.. Ska jag va ärlig (o det ska man ju) så beror allting på hur man själv vill har det och det är ju det du betalar för..... det handlar fatktiskt rent krasst om vad du betalat för. Får du inte det så ska du ha ersättning..............

  • catizy­ie
    Äldre 23 Jul 20:57
    #0

    Glömde säga: Lycka till::::::::::::::::

  • Modest­ie
    Äldre 23 Jul 23:08
    #0

    Tror iofs inte din kropp är förstörd, men förstår att dte känns hemskt, även om du måhända hade blivit så förr eller senare känns det olustigt att du blev det nu och det är hsmkt att de yttrycker att man får biverkningar av behandlingen EFTER behandlingarna...anmäl, anmäl!!! Jag googlade lite snabbt på en av läkarna på kliniken (Eva Kärnsby) och fann att denna klinik varit i blåsväder förut, bla pga Kärnbys fruktansvärt inkompetens gällande läkemedel, saxat:

    space
    Malmö

    Malmöläkare använde otillåtet medel mot fetma
    Av Erika Svantesson
    Först publicerad: 12 oktober 2005 23:30, Senast uppdaterad: 12 oktober 2005 23:30

    Snabbare, billigare och mindre smärtsamt. Så marknadsför Dermakliniken sin behandling mot fetma med preparatet Lipodissolve. Men preparatet är inte godkänt i Sverige, och har dessutom importerats utan licens. Nu granskar Socialstyrelsen klinikens ansvariga läkare.

    Användandet av det tyska preparatet Lipodissolve är godkänt i medicinskt syfte i flera länder. Men inte som behandling mot fetma, vilket utförs på Dermakliniken i Malmö. Preparatet gör att fett, via injektioner, smälts bort från bland annat envisa dubbelhakor och oönskat runda magar. Läkemedelsverket reagerade på den öppna marknadsföringen på klinikens hemsida.
    ? Vi ser allvarligt på att läkaren importerat preparatet utan tillstånd. Det bryter mot lagen om handel med läkemedel, säger Per Gråberg, chef för läkemedels-inspektionen på Läkemedelsverket.

    Eva Kärnsby är den läkare som importerat Lipodissolve och behandlat med det. Hon säger att det känns tråkigt att bli granskad och ha gjort fel. Men att hon inte visste att man måste söka licens för att importera läkemedel.
    ? Jag tyckte metoden verkade trevlig. Att den inte var godkänd i Sverige visste jag, annars hade jag köpt preparatet på apoteket. Men jag förstod inte att jag inte fick ta in det utan licens, säger läkaren.

    I stället fyllde hon i en beställningsblankett hon fått på kurs i Tyskland och faxade denna till ett tyskt apotek. De levererade varorna har sedan använts på kliniken. Per Gråberg tycker det är konstigt att läkaren inte har koll på läkemedelslagen.
    ? Vi har ungefär 40000 licenshanteringar varje år. Ändå är det inget fenomen vi sett tidigare, detta att inte förstå att det krävs licens.

  • jocely­n
    Äldre 24 Jul 02:39
    #0

    Dra dom inför ARN.

  • 1julib­rud
    Äldre 24 Jul 07:03
    #0

    Vad gulliga ni är allihopa. Och vilken driftig tjej som hittat det om hon den läkaren! Jag hade ingen aning - enligt den kvinnan jag talade med på Dermakliniken hade varken Dermakliniken eller deras personal någonsin fått någon anmälan, klagomål eller dylikt så hon sa att jag var den enda - men tydligen så är det inte så och det är ju konstigt. Hur kan de få fortsätta? Jag ska verkligen ta tag i detta nu. Ni har gett mig en boost så nu ska de få Tack alla och kram

  • miffol­ina
    Äldre 24 Jul 07:46
    #0

    TJISUS! Kvacksalvare! Änmäl! Änmäl!:[

  • Fröken­_S
    Äldre 24 Jul 10:40
    #0

    Hur KAN de göra så?!? Och citatet från läkaren sen: "Jag tyckte metoden verkade trevlig." Herregud, ett läkemedel ju inte direkt något man använder och exprimenterar med på sina patienter för att det "verkar trevligt". Kan bara hålla med alla andra som skrivit här: Anmäl dem direkt! Jag håller tummarna för att du sätter dit dem riktigt rejält.

    Och du, jag slår vad om att din man fortfarande tycker att du är världens vackraste!

  • den lilla
    Äldre 24 Jul 13:46
    #0

    Ja anmäl!! Det är inte fjantigt, du blev ju lurad på ett sätt.

    :[

  • Solisa
    Äldre 13 Feb 20:22
    #13

    Jag mistänker att denna länken är utagerat redan, men kan inte låta bli. Julibruden skriver om LPG, och andra kontraherar med en helt annan typ av medicinsk behandling.
    Vi gillar lPG-n som en alternativ behandlingsmetod som enligt min mening skall alltid kombineras med motion, och sund diet....och med tålamodig och UTBILDAD terapeut.
    Synd att Du inte bor i Stockholm, Thaim for Wellness är just specialist med LPG och knepiga fall. Erika och  Zsolt är duktiga terapeuter med mångåriga erfarenhet...Annars jag verkligen hoppas att Du trivs bra igen med Din kropp och livet ler på Dig!Cool

Svar på tråden Fåfängan förstörde min kropp....