• 21 juli 2007
    Äldre 18 Jul 22:49
    9515 visningar
    14 svar
    14
    9515

    Överraskningsbröllop

    Hej,

    Vi ska ha ett överaskningsbröllop, jag kan berätta mer efter lördag om hur det gick!!
    Det ska bli jätteroligt, syftet är att få ett avslappnat och mysigt bröllop + att förväntningarna på det hela inte blir så höga. Familj och vänner (ca 40 pers) är inbjudna till inflyttningsfest :)

  • 21 juli 2007
    Äldre 18 Jul 22:58
    #0

    Hemligt bröllop; låter likt våra planer!

    TS, hmm, jag tycker nog det är liite snålt att bjuda till knytkalas / fest till självkostnadspris när ni ska slå till och gifta er. Men annars tycker jag det låter jättebra, röstar nog på nyårsfesten då, det låter "festligare"!

  • 21 juli 2007
    Äldre 18 Jul 23:10
    #0

    Jaha OK, men då är det nog inget knasigt med det. Är det så det brukar gå till så kommer de ju bli misstänksamma om ni inte gör så, så då ska ni så klart göra det!! Öhh, blev det snurrigt nu, jag hoppas du hängde med! :)

    Hemligt bröllop - japp, minerna går man ju lite miste om tyvärr men jag tror ändå det kommer vara fantastiskt toligt att se alla när vi kommer in i kyrkan, jag hoppas att lite av chocken finns kvar då liksom.. "jo, dom ska minsann gifta sig!"
    ..eller så får man rigga en filmkamera helt enkelt! :)
    Har också många hobbyfotografer ibland släkt och vänner, så vi delar ut våra kameror (japp, vi är också fotonördar) och hoppas på mycket fotande!

Svar på tråden Överraskningsbröllop