• Hemlig­t bröllo­p
    Äldre 18 Jul 22:52
    9524 visningar
    14 svar
    14
    9524

    Överraskningsbröllop

    precis vad jag håller på att planera .
    Ett överaskningsbröllop.

    Inbjudning är gjort till en sommarfest,
    och sen kommer gästerna att mötas av ett tomt hus. Men med fina inbjudningskort på ett bord på uppfarten, där det står att de är inbjudna till bröllop och sen vägbeskrivningen till kyrakan - där vi snällt står och väntar *lol*

    Det som är viktigt att ta ställning till är om man kan acceptera att vissa inte kommer
    (det slår inte lika högt att bjuda på en sommarfest vad det gäller att komma ifrån och pussla ihop tider och jobb osv - kontra om man sagt att det var bröllop)

    För oss känns det helrätt - att vi får planera bröllopet som vi vill utan några synpunkter från släkten. Också helt ok att det inte blir några bröllopspreseneter - däremot är det jätteviktigt för mig att mina föräldrar är med och mina syskon.
    Därför väljer vi att göra så här istället för att smita utomlands och gifta oss.

    Det viktigaste är ju faktiskt cermonin att jag om min sambo - säger Ja till varandra och ett liv tillsammans som gifta :)

  • Hemlig­t bröllo­p
    Äldre 18 Jul 23:04
    #0

    21 Juli

    ...nu ska jag bara försöka få ihop det lite snittsigt med en riggad filmkamera - för det hade varit underbart roligt att filma deras miner när de öppnar korten,.

    Har fotografkunniga i släkten och har bett dem ta med sina kameror för att fotografera huset och festen - fast de egentligen kommer att bli bröllopsfotografer.
    Sedan lite engångskameror för gästerna.

    Du får gärna posta efter helgen och berätta hur det gick - är själv dags först nästa vecka för vår del

Svar på tråden Överraskningsbröllop