• 070908

    Bröllop i Skottorp!

    En till i september! Lämnar tårtorna lite fräckt och undrar om ni ska ha stolsöverdrag som man hyr av slottet samt hur många gäster ni blir? (Gäller alltså om ni ska ha festen på Skottorps slott)

  • 070908

    När det gäller dekorationer så har jag inte kommit så långt ännu... lite ångest över det. Bor en bra bit från trakterna och har i princip glömt hur det ser ut. Har dock en väldigt duktig tärna som ska hjälpa mig! Är det någon av er som vet hur många man får plats med på honnörsbordet om man har detta på kortsidan och sedan tre tungor ut? Vore jättesnällt om någon av er kunde svara på det eftersom vi håller på med bordsplaceringen för fullt nu!

  • 070908

    4/8
    Ok, tack! Vet du möjligtvis på ett ungefär hur många som får plats på hönnörsbordet om man har detta "så långt/stort som möjligt" på kortsidan? Vi kommer vara ca 90 gäster så det känns som om man verkligen vill utnyttja honnörsbordet och sätta så många som det går där.

  • 070908

    Jag är fortfarande kvar! Camilla, vi har precis samma tanke med bordsdekorationer som du har! Skönt, då känns det inte som om man är helt ute och cyklar. Jag tror det blir fint. Har inte köpt värmeljusglasen än... kommer du ihåg pris och modell på ikea? Ska du ha en stor eller flera små rosor i glasen?

Svar på tråden Bröllop i Skottorp!