• 4/8
    Äldre 16 Jul 16:02
    6571 visningar
    19 svar
    19
    6571

    Bröllop i Skottorp!

    Camilla 07 och Mois
    Vi ska också ha en kritvit bröllopstårta och den ska dekoreras med en massa murgröneblad i marsipan i olika grön nyans, dock inte från samma konditor som ni.

    070908
    Vi har bestämt oss för att hyra stolsöverdragen då det ser mkt bättre ut än om stolarna är bara.

    Vad ska ni ha för dekorationer och annat pynt?

  • 4/8
    Äldre 17 Jul 09:40
    #0

    070908
    Det beror helt och hållet på hur många ni är. Vi är ca 60 pers och hade tänkt att ha honnörsbordet utmed fönstrena och ha tre tungor ut, men det gick inte så vi fick ha fyra. Om vi hade vänt på honnörsbordet och ställer det som, jag antar att du menar, längs ena kortsidan hade det gått bra med tre tungor.

  • 4/8
    Äldre 17 Jul 12:58
    #0

    070908
    Det bästa är nog om du mejlar till slottet och frågar hur stort rummet är och sen kan du själv räkna ut det. Vi mätte rummet men jag vet inte var de siffrorna tog vägen.

    Borden till honnörsbordet är två-bord, alltså två får plats på varje sida och borden till tungorna är antingen sex-bord eller två-bord. Jag kommer tyvärr inte ihåg de måtten heller. Men som sagt mejla och fråga och då kan ni räkna på det själva.

    Lycka till!

  • 4/8
    Äldre 17 Aug 13:15
    #0

    Hej!

    Nu har vi gift oss och fick en underbar dag med oslagbart väder. Nu i efterhand finns det en del saker som vi har funderat på som var mindre bra med slottet. Det är inte meningen att skrämma er och det kommer egentligen inte att påverka er stora dag.

    1) Det finns inte 100 likadana glas, inte ens 60st, vilket innebär att man får duka med olika sorters glas.
    2) Det finns inte likadana bestick, samma sak här som ovan.
    3) stolsöverdragen är skrynkliga och för stora. Ser ut som de är tvättade och sen bara fått ligga och torka, de ser ut som dragspel.
    4)Ni måste ta med era sopor och göra er av med dem själva, det är inget som slottet hanterar.

    I det stora hela spelade detta ingen roll, men vi tyckte att om vi betalar 10 000kr för att vara där borde det finnas likadana betsick och glas till alla. Alla gästerna var nöjda och glada och tyckte att det var en otroligt fin miljö, vilket det är.

    Lycka till på era stora dagar och undrar ni ngt annat är det bara att fråga!

Svar på tråden Bröllop i Skottorp!