• Camill­a 07
    Äldre 7 Jul 18:58
    6643 visningar
    19 svar
    19
    6643

    Bröllop i Skottorp!

    Eftersom den förra tråden numera är stängd, börjar jag på en ny för oss som ska gifta oss och/eller har bröllopsfest i Skottorp.

    Jag och min blivande ska gifta oss i Skummeslövs kyrka och ha festen på Skottorp slott!

    Någon intresserad!?

    /C

  • Svar på tråden Bröllop i Skottorp!
  • Camill­a 07
    Äldre 7 Jul 19:03
    #0

    Startar väl själv diskussionen med en fråga ...

    Vi har blivit rekommenderade att anlita en lokal förmåga när det gäller bröllopstårtan, hon heter Elsebeth någonting. Finns det någon som smakat hennes tårtor eller tom anlitat henne, som kan berätta hur det var?! Vi är i valet och kvalet ...

    Tacksam för tips!

  • Camill­a 07
    Äldre 8 Jul 14:09
    #0

    Det låter ju bra!! Vi tyckte nästan det verkade för bra när vi hörde om henne - med tanke på det låga priset - men då kan vi kanske anlita henne utan att vara oroliga?! Vad ska ni ha för tårta? Verkar som hon mest gör prinsesstårtor till bröllop?

    När ska ni gifta er Mois?!

  • Camill­a 07
    Äldre 15 Jul 21:10
    #0

    Samma här - början av september är det dags!

    Vi har nog också bestämt oss för en prinsesstårta med vit marsipan och rosor (vita eller ljusrosa). Känns betryggande att höra allt positivt om henne!

    Jag kan inte besämma mig hur jag ska ha mitt hår .. Någon som har något bra tips på en sida på internet där man kan se lite bilder och samla inspiration?! Hur ska ni göra med slöja? Ska ni ha det och om svaret är ja - ska ni ha den på hela kvällen?!

  • Camill­a 07
    Äldre 18 Jul 22:00
    #0

    Vi hade tänkt att duka ungefär som signatur 4/8, dvs honnörsbord utmed fönstrena och tre tungor .. Men eftersom vi är 55 pers så kanske det blir lite trångt .. Kanske får bli fyra tungor?!

    Jag tror vi ska ha stolsöverdragen som man kan hyra på slottet, för jag tycker stolarna ser riktit tråkiga ut! Det är lite dyrt, men jag tror det är värt det!

  • Camill­a 07
    Äldre 19 Jul 22:48
    #0

    Jag har köpt små glas på IKEA (egentligen till värmeljus) som vi ska sätta ut längs borden. Varannan med ett värmeljus, varannan med ett par rosor. Det tror, och hoppas, jag blir fint! Ska oxå sätta upp ett par stora vaser framför speglarna och ev i fönstrena (kommer knappt ihåg hur där ser ut...).

    Funderade på hur vi ska göra med servetterna. Förrätten kommer nämligen vara utställd på tallrikarna när gästerna kommer, vilket gör att det kan bli lite trångt. Det är ju mycket som ska få plats - små presentaskar till varje gäst, namnbricka (förmodligen fasthängd i askarna), festprogram och så självklart alla bestick och glas! Funderar på om man ska lägga servetten mellan förrättstallriken och den stora tallriken?! Hur ska ni duka/pynta borden?

    Ska till slottet i helgen och kolla läget .. kanske får vi lite idéer då?!

  • Camill­a 07
    Äldre 6 Aug 12:41
    #0

    Nu har jag äntligen beställt bukett och blommor. Det blir vita rosor!! Vi kommer att ha små glas med vita rosor på borden. Jag är jättenöjd!

    Har dessutom testat både frisyr och smink och det blev jättebra. Så jag känner mig ganska lugnt nu faktiskt.

    Hur går det för er?!

  • Camill­a 07
    Äldre 14 Aug 19:44
    #0

    Har alla gift sig redan eller?!

Svar på tråden Bröllop i Skottorp!