• Carma0­7
    Äldre 27 Jun 12:12
    1094815 visningar
    7658 svar
    7658
    1094815

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Tezz: Ja, kanske.

    Undrar om fredag mår bättre idag. Hon fick ju ingen fika-medicin igår.

  • Carma0­7
    Äldre 27 Jun 20:37
    #0

    Hemkommen alldeles lycklig från guldaffären. Så kul att få prova den på med den riktiga förlovningsringen till. Han paketerade ringarna och jag fyllde i uppgifter för försäkringarna vi fick med på köpet, han tog betalt och under tiden stoppade jag ner påsen med allt i min väska. Så säger han; men vart är den lilla vita påsen? Den har jag i väskan, sa jag. Men vi är inte klara än, säger han. Jaha, säger jag och slänger upp påsen igen. Det är den här också, säger han och ställer upp en liten champagneflaska. Vilken rolig överraskning!! Så nu får vi väl miniförlova oss igen nu när vi har nya ringar. Och champagne.

  • Carma0­7
    Äldre 28 Jun 08:40
    #0

    Godmorgon

    lykke: Vilka roliga vänner du har. Som svarade på samma sätt som ni delade ut inbjudningarna. Låter som om ni hade en mysig picnick.
    Har svarat dig på mailen.

    Fredag: Vad skönt att det känns bättre. Var lite orolig för dig igår när du inte dök upp här. Jag måste erkänna att det var först efter min lilla kris som jag verkligen börjar se fram emot det hela med glädje och tycker att det ska kul riktigt kul.

  • Carma0­7
    Äldre 28 Jun 08:47
    #0

    Jag är så lycklig över ringarna. Det är en sak som oroar mig och det är att de känns stora. Från början när vi skulle byta ringar var det tänkt att även jag skulle ta någon storlek mindre eftersom jag tyckte att min var lite för stor. Men hörde från en vän att hon hade fått banka ut sina ringar två gånger sen de gift sig. (Fyra år sedan och två barn) Så då tänkte jag om. Jag kunde ändå ha ringen utan problem. Men den här känns jättestor. Funderar på om det är samma storlek som den innan eller om modell och bredd kan göra sådan skillnad. Det känns bättre när jag provade med den andra ringen till också, men det är svårt att avgöra hur det blir i vardagen. Jag går ju inte omkring med den nu. Igår frös jag iofs, men då kunde jag skaka av mig förlovningsringen. Imorse när jag vaknade och var varma så provade jag ringen igen det första jag gjorde och då kändes den mycket bättre. Får väl se hur den känns under dagen. Vad långt det blev för mina lyckoringar. Hoppas ni inte somnade nu.

  • Carma0­7
    Äldre 28 Jun 08:58
    #0

    Det är så jag tänker också. Jag vill först se hur ringarna är när jag har båda tillsammans i en vardag. Min teori var att det var lättare att förminska än tvärom. Men ÅÅHHH vad jag längtar efter den andra ringen. Tycker inte denna förlovningsringen är fin ensam och det känns som om jag har en halv ring på mig.

  • Carma0­7
    Äldre 28 Jun 08:59
    #0

    lykke: Bra idé. Säg till när du får något svar.

  • Carma0­7
    Äldre 28 Jun 09:00
    #0

    Fredag: Varför inte ha det så på bröllopsdagen.

  • Carma0­7
    Äldre 28 Jun 09:03
    #0

    Prästen ringde igårkväll. Jag hade mailat honom och bett om en kort träff redan nu. Han sa att det var egenligen inte så mycket att planera, men gick ändå med på att träffa oss. Och för min del är det ju just det som är grejen. Att träffa prästen och känna att personkemin känns bra. Så nästa måndag får vi ett kort möte med honom.

  • Carma0­7
    Äldre 28 Jun 09:05
    #0

    Nä, nu blir det lite frukost och arbete Vi hörs senare.

  • Carma0­7
    Äldre 28 Jun 12:13
    #0

    MissP: Underlig chef du har. Håller fortfarande tummarna att du hittar något annat jobb.

    Tezz: Har också nämligen hört det där med två ringar. Och det känns mycket bättre med den andra på också. Det var lite så jag tänkte när jag inte bytte ner till mindre storlek. Nu har jag även jobbat mig varm och ringen hängde med utan problem och nu sitter den bättre. Kommer inte göra någonting åt det förrän jag kunnat använda båda ringarna i vardagen ett bra tag. Tror nämligen att det är en vanesak också.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4