• Carma0­7
    Äldre 26 Jun 12:26
    1094758 visningar
    7658 svar
    7658
    1094758

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    lykke: Kanske lite sent att fråga nu (glömde igår), men har du med Malms kyrkoprogram?

    Vet vi vilka som kommer ikväll? *nyfiken* Iofs om några timmar så vet jag.

  • Carma0­7
    Äldre 26 Jun 12:28
    #0

    Fredag: Vi är de bästa axlarna att gråta mot. Och jag vet också sen innan att vi är bästa medicin. Lovar att du kommer att må så mycket bättre att du träffat oss.

  • Carma0­7
    Äldre 26 Jun 12:34
    #0

    Fredag: Precis så kände jag förra måndagen. Jag hade stor lust att ringa runt till alla gäster och be om ursäkt för att vi hade skickat ut inbjudan och att vi skojade bara. Förra måndagen ville jag inte alls gifta mig. Hade en kompis på besök och hon frågade oss om vi ångrat oss att vi dragit igång det här. Sambon svarade snabbt; nej, nej. Och jag ville bara skrika att jag ångrar mig. Vad har jag gjort. Jag fick säga efter långt tvekande att jag ångrar inte att vi ska gifta oss, men jag ångrar mig att jag har dragit igång ett bröllop. Men under kvällen ringde även kompisar och tackade ja till inbjudan och var så glada och tyckte det skulle bli så roligt. Då kände jag att det faktiskt kunde bli riktigt kul ändå. Nu är jag tillbaka med ny energi och just nu tycker jag det är så roligt och för första gången längtar till bröllopet och inte bara till att det är över.

  • Carma0­7
    Äldre 26 Jun 12:37
    #0

    lykke: Jag fick mailet med innehållet och har skrivit ut det. Jag är nyfiken på layouten.

    Kommer ni att göra kyrkoprogrammet och festprogrammet i samma stil som inbjudningskorten?

  • Carma0­7
    Äldre 26 Jun 12:41
    #0

    Nu ska jag dra mig ner en våning och jobba lite. Hinner jag inte in här mer innan alla sticker så syns vi ju ikväll. Visst är det samma café som vi fikade på andra gången vi träffades? Träffas vi på insidan?

    Petra: Skicka en liten beskrivning av dig på mailen så kan vi hålla utkik efter dig.

  • Carma0­7
    Äldre 26 Jun 12:48
    #0

    Fredag: Dagarna innan denna hemska måndag så gick jag till sambon alldeles darrig och sa; Hjälp, alla verkar svara ja och vill komma och jag har ingen som helst aning vad jag håller på med. Hur i hela fridens namn ska vi få ihop det här?

    Jag ska se om jag får tag på Malm, jag har en trasslig telefon för tillfället. Annars går det bra ändå. Det är ju insidan som räknas.

  • Carma0­7
    Äldre 26 Jun 12:49
    #0

    Nä, jobba var det visst jag skulle göra.

  • Carma0­7
    Äldre 26 Jun 14:31
    #0

    Tjohooo, våra ringar är klara!!! Sambon är nog den som har saknat sin mest. Jag har ju en annan att kunna använda under tiden. Så nyfiken. Men vi har nog inte tid att hämta dem förrän imorgon eftersom jag antagligen åker tåg ner till Göteborg idag.

    Och prästen har mailat tillbaka och säger att han hör av sig imorgon eller på torsdag.

    lykke: Håller med dig om att det roligaste är gästernas reaktioner på inbjudan. De är såååå glada för det här. Det smittar av sig och ger iaf mig energi.

    Det som också är kul att jag har fått en del positiva kommentarer om formuleringen av vår inbjudan. Att den inte var högtravande skriven utan väldigt enkel. Det kändes att det var vi. Det tyckte jag också var väldigt kul för det är ju bla det man vill få fram med inbjudan.

  • Carma0­7
    Äldre 27 Jun 08:27
    #0

    Godmorgon och tack för igår. Alltid så roligt.

    Kom precis på att jag har glömt min mobil hemma. Måste nog åka hem och hämta den + sladden (så det går att prata i den). Prästen skulle ju ev höra av sig idag och såg att han hade försökt igår på mobilen. Typiskt att man glömmer den just den dagen som den behövs. *suck*

  • Carma0­7
    Äldre 27 Jun 12:03
    #0

    Så fort man är borta en liten stund så händer det grejer.

    MissP: Måste ha missat något, visste inte att läget var att du inte ville gå tillbaka och jobba. Trodde det blivit bättre sedan ena chefen slutat. Men vilken soppa det verkar ha blivit. Håller tummarna för dig idag. Håller även tummarna för att du hittar ett annat jobb. Så ska man inte behöva ha det.

    Åkte bauti iväg på långsemester? Jag trodde hon bara skulle till stugan över helgen.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4