• Madele­ene
    Äldre 10 Jun 19:28
    88322 visningar
    53 svar
    53
    88322

    Bröllop för bara närmaste familjen

    Vi kommer också har för de närmsta släkten och våra närmsta vänner (fyra vänner var). Vi kommer bli 30 med oss om alla tackar jag. Det tycker jag räcker gott och väl. Sedan kommer vi efter någon månad ha bröllopsfest för övriga vänner om de är sugen på det.

  • Madele­ene
    Äldre 10 Jun 20:28
    #0

    Vad vi vet i dagens läge.

    Vi kommer vigas vid 15 tiden på en kulle (vall) nära en stuga som vi skall ha vår middag/fest. Så vi kommer ha en kyrklig vigsel men utomhus. Jag kommer ha brudklänning, fast lite enklare variant och min m2b kommer att ha kostym. Vi kommer även tidigare på dagen att gratulera min m2b som fyller år samma dag (hans egna önskan att ha bröllopet samma dag).

    Sedan kommer vi äta kallskuret kött med potatisgratäng med enkel grönsallad till. Sedan bröllopstårtan. Vi kommer sedan umgås och ha trevligt och framåt små timmarna kommer vi koka korv med bröd. Sedan blir det sängen. Vi kommer sova i husvagn, vissa i tält och vissa i stugan som vi kommer vara (min blivande svärmors stuga). Kommer bli papperstallrikar och plastmuggar/glas som vi äter ur för det finns inget rinande vatten. Kommer vara vid en sjö.

    Hur har ni tänkt er? Oj, ber om ursäkt för det långa inlägget, hoppas du orkade läsa.

  • Madele­ene
    Äldre 11 Jun 16:46
    #0

    MrsNilsson: Både stora och "små" bröllop är otroligt mysiga på sina sätt. Vi var på ett "litet" förra sommaren (där vi skall ha bröllop nästa år) och ett större för någon helg sedan. Båda var jätte roliga och charmiga på sitt sätt.

  • Madele­ene
    Äldre 11 Jun 17:15
    #0

    MrsNilsson: Jo jag förstod det, men jag bara tänkte. Jag tycker nästan att de små är trevligare bara mm trevligare, för man hinner prata med alla.

  • Madele­ene
    Äldre 11 Jun 21:18
    #0

    Fast man ska ju inte vara säker på att det inte kommer bli tal/möhippa/svensexa/etc för det kan ju även de närmsta stå för också.

Svar på tråden Bröllop för bara närmaste familjen